19 Nisan 2024 Cuma

FİNAL MAÇI NEFESLERİ KESTİ

Basketbol finali kıran kırana bir maça sahne oldu. Bölge Spor A ve Bölge Spor B Takımları arasında 6 Mart Kapalı Spor Salonunda 23 Şubat akşamı oynanan final maçı nefesleri kesti.

Spor

Mücadelenin son saniyeye kadar sürdüğü maçı , Bölge Spor A Takım'ı 72-63 kazandı. A Takım'ı gruplarda Isparta' mızı temsil etmeye hakkazandı. Maç sonrası görüşlerine başvurduğumuz Koç Metin İnal şunları söyledi :  Sağlıklı nesillerin bu salonlardan yetişeceğine inanıyoruz. 20 Yıldır bu salonlarda Türk sporunahizmet vermekteyiz. Kısıtlı imkanlarla en iyi sonucu almak için mücadele veriyoruz. İddialı konuşuyorum: Sahip çıkıldığında bu gençler Isparta'mızı 1.Basketbol liginde temsil edebilecek kabiliyet ve yetenektedir. Böylelikle hem şehir kazanacak hem de geleceğimizi emanet edeceğiniz bu gençler kazanacak. Tüm sporseverleri, spora ve sporcuya destek olmaya davet ediyor maçlarımıza bekliyoruz dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mevlüt Çelik

23 Şubat 2015 Pazartesi 23:24

Neredeyse tüm vaktini , gençlere sporu ve özellikle de basketbolu sevdirmek için harcayan , bu işe gerçekten emek veren , bir yandan müsabakalarda mücadele verirken , bir yandan da emek hırsızlarıyla mücadele veren güzel insan , değerli Metin Hocam , herşey için çok teşekkürler , elinize , dilinize , emeğinize sağlık ..,.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR