18 Nisan 2024 Perşembe

ESKİ MİLLİ SPORCU ERCAN ÖZHAN AMELİYAT OLDU

 Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu (DUMESF) ameliyat olan eski milli sporcu Ercan Özhan için geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Spor

 

DUMESF’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Eden Sporcular Federasyonu, Türkiye Hapkido Mücadele Sanatları Federasyonu (THMAF) Başkan Yardımcısı, Tekvando, Kick boks ve Muaythai Federasyonları şampiyon milli sporcusu ve yöneticisi Ercan Özhan ameliyat oldu. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Yasan hocamız tarafından gerçekleşen ameliyat sonrası sağlık durumu iyi olan Ercan Özhan hocamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, camiamız adına acil şifalar dileriz" denildi.

 ERCAN ÖZHAN’DAN DOKTORUNA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Geçirdiği ameliyat sonrasında sıhhatine kavuşan Ercan ÖZHAN; Milli Takım 5.Kademe Teknik Direktör-Antrenör Orhan DOĞAN ile birlikte, operasyon öncesi ve sonrasında göstermiş olduğu destekden dolayı Prof. Dr. Hasan YASAN'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İşitme engrlli

02 Ekim 2017 Pazartesi 11:51

Gerçekten adamdır Hasan hoca oğlum işitme engelli KBB bi kadın var adı Emin'e kök söktürüyor. Burnumuzdan getiriyor. Test yapmak sıra almak bi dert ilgi sıfır..

Kazım Kazım

01 Ekim 2017 Pazar 10:55

Tıp ta Kbb denince herkesin sevdiği bir doktor Çalışmasına değer veren biri çıkmış teşekkür

İnt.Dr

01 Ekim 2017 Pazar 00:25

Adamdır o adammmm!!!!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR