19 Mart 2024 Salı

EMRESPOR VEDA ETTİ AMA

Dün Oynadığı Maç ile 3. Lige veda eden Isparta Emrespor'un halen ligde kalma şansı var. Nasıl mı işte cevabı

Spor
Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Emrespor dün oynadığı karşılaşmadan 2-2 berabere ayrıldı ve tarihinde ilk defa çıktığı 3’ncü lige veda etti.
 
Ligin son haftasında PFDK tarafından alınan şık bir kararla 3 puanı silinen Isparta Emrespor A.Ş, dün karşılaştığı maçtan da 3 puanı alamayınca üçüncü lige veda etmek zorunda kaldı.
Tarihinde ilk defa profesyonel lige çıkan Emrespor, ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla üçüncü lige veda etti. Tarihte ilk mahalle takımı olarak profesyonel lige çıkan Emrespor 1 sezonun ardından tekrar amatör lige düştü. Çorum Belediyespor’u sahasında ağırlayan Emrespor maçı hızlı ve
kontrollü başlayan taraf oldu.
 
İlk golü bulduktan beş dakika sonra beraberlik golünü yiyen temsilcimiz arkasından ikinci golü yedi. Çorumspor üstünlüğünü sadece 5 dakika sürdürebildi ve temsilcimiz beraberlik golünü attı. 90 dakika 2-2’lik skorla sonuçlandı fakat bu temsilcimizin 3’ncü ligde tutunmasına yetmedi.
Ligde Kalmak İçin Son Umut Silinen 3 Puan Geçtiğimiz hafta PFDK tarafından silinen 3 puan için itirazda bulunulduğunu söyleyen Isparta Emrespor AŞ. Sahibi Ali Çalışkan, haklı bulundukları
takdirde 3 puanın geriye iade edileceğini söyledi. Emrespor haklı bulunup 3 puan geriye iade edilirse Emrespor 3′ncü ligdeki konumunu korumuş olacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR