20 Nisan 2024 Cumartesi

EĞİRDİRSPOR AMATÖR LİGDE YER ALMAYACAK İŞTE DETAYLAR

EĞİRDİRSPOR AMATÖR LİGDE YER ALMAYACAK İŞTE DETAYLAR

Spor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grupta Isparta Davrazspor ile birlikte aynı grupta yer alan Eğirdirspor, yeşil-pembeli ekibin şampiyon olamaması nedeniyle statü gereği amatör lige düştü. Ancak Eğirdirspor yönetimi takımlarının önümüzdeki yıl amatör ligde yer almayacağını açıkladı.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hoca

11 Nisan 2017 Salı 09:06

yemedik yedirdik,içmedik atık su parası ,alt yapı katılım parası ödedik,arabamızı koymadık otopark parası ödedik,oda olmadı 250 lira ceza ödedik,kaldırıma çıkmışsın dedi işgaliye ödedik,yola çıkmışsın dedi sorma ver parası ödedik,belediyede işimiz oldu önce spora bir uğra dediler uğradık..sonuç ayağına top değmeyen adamın sporu seviyorum hayalleri ile geçen 15 sene..o paralar ile üniversiteyi yapmış mezun bile vermiştik..yazık yazık..

doğru

11 Nisan 2017 Salı 08:47

DOĞRU KARAR ALMIŞSINIZ SİZİ TEBRİK EDERİZ BUGÜNE KADAR SADECE BU SEZON DEĞİL TAMAMI BALLİĞİNDE BELEDİYENİN VEYA ŞİRKETLERİN NEKADAR BARASI GİTTİ BUNU EĞİRDİR HALKININ BİLMESİ GEREKİR.RAKAMLARI DUYUNCA SAKIN İSYAN ETMEYİN. BUNLAR GÖZLE GÖRÜLEN..

Eğirdirli işçi

11 Nisan 2017 Salı 07:48

İşçilerin maaşını ödemeyip takıma transfer yaparlar amatörde yer alsınlar eğirdirin genci oynasın ama tabi para dönmeyecek allah yukarda herşeyi biliyo görüyo

yunus kaya

10 Nisan 2017 Pazartesi 23:45

3.lige çıksa nolacak küçük bir ilçe takımı bu yükün altından kalkması kolaymı..Belediye önce işcilerin paralarını ödesin.millet evine ekmek ****ürecek topcu alır parayı çeker gider... nefesi olan zurnacı olsun..o ilçenin gençleri futbol oynamasın mı ne biçim bir karar..esas senin sosyal sorumluluğun gençleri kahve köşelerinden kurtarıp spor yaptırmak..4 tane zibidiyi transfer edip paraları çarcur etmek değil..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR