29 Mart 2024 Cuma

EĞİRDİR BİZİM, ISPARTA BİZİM

EĞİRDİR BİZİM, ISPARTA BİZİM

Spor

Eğirdirspor Yönetim Kurulu ve Teknik Heyetimiz Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret ederek, Hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Eğirdirspor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan, Teknik sorumlu Hakan Hayati Karaca, Sportif Direktör Hasan Er, Yönetim kurulu üyeleri Osman Coşkunsu, Serkan Karakoç, Basın Sözcüsü Emrah Çelik ve Kırmızı Yengeçler taraftar gurubu başkanı İsacan Köklü,Isparta Valisi Şehmus Günaydın'ı makamında ziyaret ederek, yeni sezonda yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verirken, Vali Günaydın'a yeni görevinde başarılar dilediler.

Sporsever Vali olarak hafızalara kazınan Isparta Valisi Günaydın ziyarette yaptığı konuşmasında "Eğirdir'de bizim, Isparta'da bizim. İki takımımıza dagereken desteği vereceğiz. Elimizden geldiği kadar maçlarınızı izlemeye geleceğim. Türkiye Kupasında ve 3. Lig yolunda Eğirdirsporumuza başarılar diliyorum" dedi.  Heyet daha sonra Vali Günaydın'a memleketinin plaka kodu olan 72 numaralı üzerinde isminin yazılı olduğu Eğirdirspor forması hediye etti.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR