18 Nisan 2024 Perşembe

EFSANE BAŞKAN EL ATTI

Efsane Başkan Atakan Yazgan, sporseverlere çağrıda bulunarak, “Sabredeceğiz, bu sezon geçiş dönemi. Hep birlikte bu takımı ayağa kaldırmalıyız” dedi.

Spor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden DSİ Spor (Y. Ispartaspor’a) maddi destek veren Efsane Başkan Atakan Yazgan, yeni yönetime başarılar dilerken sporseverlere de mesaj gönderdi. Son anda Ispartaspor sevdalarından dolayı takıma sahip çıktığını söyleyen Yazgan, “Bu yıl geçiş süreci. O nedenle herkes büyük beklentiler içerisinde olmamalı. Isparta merkezin tek takımı olan yeşil-pembeyi hep birlikte ayağa kaldırmalıyız. Sporda mağlubiyetlerde olacak galibiyetlerde. Önemli olan bu kritik virajdan dik çıkabilmek” dedi.

30 Ekim’de işbaşına gelecek Mehmet İpekçi önderliğinde yönetime ve futbolculara başarılar dileyen Yazgan, “Önümüzdeki yıl çok daha iyi işler yapacağız. Bu yılı sorunsuz atlatıp, iyi bir hazırlık dönemi, iyi bir birliktelik başarıyı getirecektir. Ispartalı sporseverlerimiz profesyonel ligde bir takımızın olmasını hak ediyor. 3.5 ay geç kalınmasına rağmen bu müdahaleyle Isparta futbolunun 5 yıl geride kalmasını engelleyeceğiz. Atatürk Stadı ve tesislerimize yeniden kavuşacağız. Allah’ın izniyle bu yılı atlatalım, güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TOPRAK HAZAR

31 Ekim 2014 Cuma 09:01

ISPARTA asker'den - öğrenciden kazanan bir şehir ve bu kadar kazanan ve karnını doyuran ESNAF var iken;Birilerinin çıkıp "bu takım sahipsiz değildir" demesi bana saçma geliyor..

kemal

26 Ekim 2014 Pazar 18:25

Başkan çok yerinde bir açıklama yapmış. Onu arıyoruz.

AHMET

22 Ekim 2014 Çarşamba 12:36

HER DÖNEM AYNI ŞOVU YAPIYOR SADECE İSMİ DUYULSUN DİYE KONUŞUP ONDAN SONRA GERİYE ÇEKİL OTELİN SU PARASINI Bİ ÖDESİN BAKALIM

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR