15 Haziran 2024 Cumartesi

İş Hayatında Başarının Basamakları Söyleşisi düzenlendi

İş Hayatında Başarının Basamakları Söyleşisi düzenlendi

Isparta

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünün düzenlediği ‘‘İş Hayatında Başarının Basamakları’’ isimli söyleşi Orman Fakültesinde gerçekleştirildi.

Öğrencilerin kariyer gelişimine katkı sunan ‘‘İş Hayatında Başarının Basamakları’’ isimli söyleşi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı’nın daveti üzerine gelen Ahmet ÖZÇELİK tarafından Orman Fakültesi Şehit Ömer Faruk Aydın Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Isparta Orman Ürünleri Sanayisinde faaliyet gösteren PEKSAN Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÖZÇELİK, 1974 yılından itibaren başlayan orman ürünleri sektöründeki serüvenini öğrenciler ve katılımcılarla paylaştı. Öğrencilere sektörde başarılı olmanın gerekliliklerini, azim ve istikrarın önemi, çalışmanın, disiplinin ve geleceğe güvenle bakmanın hayattaki her zorluğun üstesinden gelmede en değerli klavuz olacağını örneklendirerek anlattı.

Söyleşinin sonunda soru ve cevaplar ile birlikte Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan ALKAN tarafından Ahmet ÖZÇELİK’e teşekkür belgesi verildi. Ardından fotoğraf çekimi ile söyleşi son buldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR