26 Nisan 2024 Cuma

DAVRAZSPOR ZİRVE PEŞİNDE

DAVRAZSPOR ZİRVE PEŞİNDE

Spor

Pembe-yeşilliler, Denizli Tavas Birlikspor’la deplasmanda oynayacağı maçı kazanarak zirve yarışından kopmak istemiyor. Temsilcimiz, Tavas ve  Didim Belediyespor maçlarını kazanarak devreye moralli girmek istiyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 12. karşılaşmasında Denizli Tavas Birlikspor’la deplasmanda karşılaşacak. 9 Aralık Pazar günü Kızılcabölük Semt Sahası’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

HAKEMLER İZMİR’DEN

Karşılaşmayı İzmir Bölgesinden Niyazi Aykan Ceylan, Kadir Sonocak, Çağrıcan Pazarcıklı ve Rahmi Fatih Ant isimli hakemler yönetecek.

Isparta Davrazspor, Tavas Birlikspor’u yenerek zirve yarışından kopmak istemiyor. 21 puanla beşinci sırada bulunan temsilcimiz ile lider Kepez arasında 3 puanlık fark bulunuyor.

ÇELEBİ VE USKU ISPARTA’YA KARŞI

Tavas Birlikspor ise 17 puanla altıncı sırada yer alıyor.  Tavas Birlikspor’u ise Isparta Davrazspor’un eski Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi ve Hüseyin Usku çalıştırıyor.

İŞTE HAFTANIN MAÇLARI

Gruptaki diğer karşılaşmalarda ise lider Kepez Belediyespor, Didim Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Sökespor, Ortaca Belediyespor’u ağırlarken, Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Kuşadasıspor’u konuk edecek.  Manavgat Belediyespor ise Serinhisarspor’la deplasmanda karşılaşacak. Konyaaltı Belediyespor, Kale Belediyespor’la karşılaşırken Yatağanspor, Aydınspor 1923 ağırlayacak.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR