20 Nisan 2024 Cumartesi

DAVRAZSPOR KONYAALTI DEPLASMANINDA

DAVRAZSPOR KONYAALTI DEPLASMANINDA

Spor

Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele eden Isparta Davrazspor, Pazar günü deplasmanda Konyaaltı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-Pembeli ekip bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı hedefliyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7’inci Grupta ilimizi temsil eden Isparta Davrazspor, ikinci sezonun ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Sökespor’a 1-0 mağlup olmuştu.

İkinci sezona kötü bir başlangıç yapan yeşil-pembeli ekip, bu hafta sonu ise deplasmanda Konyaaltı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Isparta Davrazspor bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti telafi etmek istiyor hem de şampiyonluk yarışından kopmak istemiyor.

Grupta 27 puanla beşinci sırada yer alan temsilcimiz Isparta Davrazspor, lider Bucak Belediye Oğuzhanspor’un 5 puan gerisinde bulunuyor.

Yeşil pembeli ekibin Pazar günü karşılaşacağı Konyaaltı Belediyespor ise Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7’inci Grubun son sırasında yer alıyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Admin

27 Ocak 2019 Pazar 14:03

Canlı yayın yok mu ??

Maç saati

27 Ocak 2019 Pazar 10:34

Böyle haber mi olur stadyum ismi yok maç başlama saati yok yazında biz Antalya’da yaşayanlar gidelim

Vatandaş

27 Ocak 2019 Pazar 00:09

Deplasman otobüse kaldırılcakmı

Vatan daş

26 Ocak 2019 Cumartesi 20:37

"O sene bu sene" mi bu hafta anlarız.

Öz

26 Ocak 2019 Cumartesi 13:00

Mutlak galip gelmeliyiz. Aksi taktirde inişe geceriz. Hem taraftar hem futbolcular salar kendini. Bu takima mutlak forvet alinmali ne duruyorsunuz ? Mahmut Bektaş çok yetersiz. Levan kanatta oynamalı

son32genç

26 Ocak 2019 Cumartesi 09:35

Her sene aynı şey harcanan paralarının hesabını kim verecek ? bence klübü hemen kapatın yeşil alanda hayvanat bahçesi kurulsun insanlar izlerken daha çok zevk alır

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR