28 Mart 2024 Perşembe

DAVRAZSPOR HIRS KÜPÜ

DAVRAZSPOR HIRS KÜPÜ

Spor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecek olan Isparta Davrazspor, Pazar günü ligin ilk maçını Sökespor’la deplasmanda oynayacak. Zorlu maçın hazırlıklarını Özel İdare Sahası’nda Teknik Sorumlu Kemal Oskay nezaretinde sürdüren pembe-yeşillilerde moraller yerinde.

Önceki günkü çalışma pür neşe içinde geçerken antrenmanlar renkli görüntülere sahne oldu. Çalışmayı Yöneticiler Tarkan Çetin, Osman İpekçi, Ferhat Koçer de izlerken 32 Gençlik Taraftar Grubu Antrenmana çıkarma yaptı.

32 GENÇLİK TAM KADRO ANTRENMANDA

Sezon başından bu yana Sportif Direktör Polat Çelebi ile bir türlü yıldızı barışmayan 40 dolayında 32 Gençlik Taraftar Grubu, antrenmanda futbolculara moral verdi. Antrenman sırasında futbolculara tezahüratta bulunan ve meşale yapan taraftarlar, “Sen şampiyon olacaksın Ispartam” diye tempo tutarak oyunculara moral verdiler.

Teknik Sorumlu Kemal Oskay ve futbolculara “Sonuna kadar yanınızdayız” mesajı veren taraftarlar, antrenmanı sonuna kadar takip ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lost

20 Eylül 2018 Perşembe 14:37

İnşallah artık. Bu senede olamazsa ıspartalı raraftarın gözüne ne futbolcular ne yöneticiler gözüksün.Gerçi oynagı hazırlık maçları için ne bir tat ne bir ümit verdi takım. Yine fiyasko gibi. İnşallah şampiyon oluruz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR