20 Nisan 2024 Cumartesi

DAVRAZSPOR FUTBOLCUSU DURMUŞ GÖNÜL ISPARTADAN KAÇTI

DAVRAZSPOR FUTBOLCUSU DURMUŞ GÖNÜL ISPARTADAN KAÇTI

Spor

Isparta Davrazspor futbolcusu Durmuş Gönül, yönetime ve teknik heyete hiçbir şekilde haber vermeden Isparta’dan apar topar ayrıldı.

Isparta Davrazspor’da sezon başından buyana 83 Bin TL para alıp, toplamda 11 maçta yer alan ve 12 Bin TL alacağı olan Durmuş Gönül, yönetim tarafından Pazartesi günü ödeme yapılacağı söylenmesine rağmen hiç kimseye söylemeden kaldığı İl Özel İdare tesislerinden kaçtı.

12 Bin TL alacağına karşılık pazartesi günü ödeme yapılacağı kendisine tebliğ edilen Durmuş Gönül, kulübün iyi niyetle verdiği senedi de yanında götürdü. Gönül hakkında her türlü hukuki işlemler başlatılırken, bu futbolcunun ise sezon sonuna kadar lisansının Davrazspor’da olduğu transfer edecek olan kulüplerinde uyarılacağı öğrenildi.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada ise: Bizim başımıza gelen bu tatsız olay sizin başınıza da gelebilir.  Bu futbolcuyu Allah’a havale ediyoruz. Bundan sonra bırak Isparta Davrazspor’da oynamayı kulübümüzün caddesinden geçemez’ denildi.  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet gembay

01 Şubat 2019 Cuma 17:42

durmuş DURMAMIŞ :) İsmin durmuş be dursaydın biraz. Aşağıdaki tüm yorumlar laga luga, boş

Isparta 32

31 Ocak 2019 Perşembe 22:46

Vay o.ç vay

Ispartalı

31 Ocak 2019 Perşembe 15:14

Mangallar yemekler paralar otel gibi tesisler siz hâlâ ıspartanın çocuklarını oynatmak yerine takıma başka şehirlerden oyuncu toplayın beğendiğiniz futbolcular da kaçsın bravoo. Isparta'nın çocukları takımını bırakıp kaçmaz. Bu kadar fazla parada almaz Isparta'nın çocukları.

QQ

31 Ocak 2019 Perşembe 13:58

bu şahıs ile aynı kulüpte yetiştim eskiden de böyleydi güvenilmez sinsi bir adamdır takımlar dikkat etsin alırlar ise ceza yerler

Nuri

31 Ocak 2019 Perşembe 12:33

Bu futbola harcanan para eğitime harcansa şimdi aya çıkmıştık...Bu kadar para verilmez.Üretim yok...

hüsam

31 Ocak 2019 Perşembe 11:05

bu kadar para alıp taraftar dövüyorlar adi herifler bunlara ne kadar küfür edilse az bir daha maça gitmem 10 liram yerinde kalır hiç değilse zaten bu hödükler nahhhhssssıııılll şampion olur.

adamam

31 Ocak 2019 Perşembe 09:49

Şu futbolculara verilen paralara yazık, ülke ne üretiyorlar. Koca bir hiççç

yazık

31 Ocak 2019 Perşembe 09:34

bir amatör topçuya bu kadar para verilirse iki gün sonra kulüp sagdan soldan para aramaya başlar..Ondan sonra takıma yardım edilmiyor edebiyatı yapılır...

Mehmet

31 Ocak 2019 Perşembe 08:14

Adam tokatmış bizim paralar gitti bu memleket tokatlanmaya alışmalı kaç yıldır tokatlanıyoz

Ispartalı

31 Ocak 2019 Perşembe 08:08

DÖVÜPTE YOLLASAYDIK KEŞKE ÖMÜR BOYU UNUTAMAZDI ŞEREFSİZ HANGI TAKIMA GITMİŞ ÖĞRENIN RAKIP TAKIMDA İSE BELKİ BİZE GELİR.

eğlence

31 Ocak 2019 Perşembe 02:06

şu futbol kadar saçma bir şey görmedim. adam topa vuracak diye verilen paraya bak. futbol bir eğlencedir bu kadar paralar verilir mi ya yazık. millet o paraları kazanmak için yıllarca sabah akşam terler içinde çalışıyor. sanki gol atınca ilime bilime hastalığa katkı sağlıyor. ülkede 3 büyükler bi halt yiyemiyor ne olacak yani ısparta şampiyonlar ligi kupasını mı alacak bu transferlerle. ısparta da yetişen gençler, esnaf arkadaşlar oynasın bırakında futbolu eğlence için.

ISPARTA SEVDALISI

31 Ocak 2019 Perşembe 01:21

Maç başı neredeyse 8 bin TL ha amatör ligde oynayan topçu için çok büyük para bizde asgari ücret alabilmek için ayın 30 günü yırtalım bi taraflarımızı.yırtılan hacıbekirin donu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR