29 Mart 2024 Cuma

DAVRAZSPOR DEPLASMANDAN 3 PUAN İLE DÖNMEK İSTİYOR

DAVRAZSPOR DEPLASMANDAN 3 PUAN İLE DÖNMEK İSTİYOR

Spor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, ligdeki 3. karşılaşmasını Muğla deplasmanında Yatağanspor’la oynayacak. Karşılaşma 7 Ekim Pazar günü Yatağan İlçe Sahası’nda saat 15.00’de başlayacak.

MAÇIN HAKEMLERİ İZMİR VE MANİSA’DAN

Karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Anıl Şen, İsmail Çetin, Manisa Bölgesi’nden Büşra Sığınır ve Yunus  Emre Çakar isimli hakemler yönetecek.

Ligin ilk maçında Sökespor’la deplasmanda golsüz berabere kalan ve geçtiğimiz hafta da Konyaaltı Belediyespor’la 1-1 kalarak yenişemeyen pembe-yeşilliler, Muğla temsilcisini yenerek çıkışa geçmek istiyor. Isparta Davrazspor’un zorlu maç öncesinde son 2 antrenmanda yer alamayan Fatih Deniz dışında eksiği bulunmuyor.  Fatih Deniz’in durumu maç saatinde belli olacak.

3 puanı bulunan Yatağanspor ise Isparta Davrazspor karşısında kazanarak Ortaca Belediyespor yenilgisini telafi etmek istiyor.

Isparta Davrazspor kafilesi bugün sabah saatlerinde karayoluyla Muğla’ya gidecek. Kafile Başkanlığını Mahmut Gürkan yapacak.

Öte yandan Isparta Davrazspor’u Yatağan deplasmanında 32 Gençlik Taraftar Grubu da destekleyecek.

KRİTİK MAÇLAR

Grubun lideri Manavgat Belediyespor, Aydınspor’u ağırlayacak. Kuşadasıspor, Kale Belediyespor’u, Sökespor ise Didim Belediyespor’u konuk edecek. Kepez Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor’la, Ortaca Belediyespor’da Serinhisarspor’la deplasmanda karşılaşacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ESNAF

07 Ekim 2018 Pazar 00:56

Yılmazcığım seviliyorsun...

Yılmaz

07 Ekim 2018 Pazar 00:16

Esnaf isimli şahıs sen malmısın ne alaka bu paylaşımın altına bu yorum

Mehmet

07 Ekim 2018 Pazar 00:15

ulan domatesin sorumlusuda belediye başkanı oldu ya daha bişey demem :D sizin gibilerin bu duruma düşmesi müstehak kardeşim. seneye o domatesi o paraya da yiyemeyeceksin gübre fiyatları 4 katına çıkmış. belediye başkanı denetlemiyor gübre fiyatlarını

neyin kafası

06 Ekim 2018 Cumartesi 22:43

dolar artınca fide fiyatlarıda artmıştır. sorun sadece fide değildir. bu işin nakliyesi vardır. sevk irsaliyesi vardır kdv matrahı vardır. nakliyede bulundugun kamyon / kamyonetin vergisi sigortası vardır. yaktığı mazot vardır. aracın amortisman bedeli vardır. yetişen seranın belli bir dönem sonunda camı yada naylonu değişir bunlar hep giderdir. domates olana kadar attığın ilaçlar dolar kurundan işlem görmektedir

neyin kafası

06 Ekim 2018 Cumartesi 22:40

neyin kafasını yaşıyorsun sen kardeşim. kim 75 kuruşa almışta 5 liraya satıyor domatesi. 75 kuruşa aldıklarında başlarındamıydın. bilip bilmeden konuşma domatesin şu an haldeki toptan fiyatı 3,5 tan aşağı değildir. 3,5 a aldığın malı 5 e satsan kurtarmaz bile çünkü kiloda kaybedersin ve ezik yumuşak **** verirsin. domatesin pahal olmasındaki neden ise şudur. domates fideleri israilli firmalardan temin edilmektedir. ve tüm firmalar israil patendlidir. fide den fide üretmekte mümkün değildir

Esnaf

06 Ekim 2018 Cumartesi 22:26

Belediye başkanımız ve zabıtalar Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gibi pazarları denetlesede 0.75 kuruşa alınan dometesi 5 tl ye yemesek

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR