24 Nisan 2024 Çarşamba

DAVRAZSPOR AYDIN DEPLASMANINDA HEDEF 3 PUAN

DAVRAZSPOR AYDIN DEPLASMANINDA HEDEF 3 PUAN

Spor

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor, ligdeki 7. maçını deplasmanda Aydınspor 1923’le oynayacak. 4 Kasım Pazar günü Aydın Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı İzmir Bölgesi’nden Mustafa Yerli, Atakan Tutan, Doğukan Güneş ve Hüseyin Kılıç yönetecek.

Isparta Davrazspor, 8 puanla sekizinci sırada bulunurken, Aydınspor 1923 ise 9 puanla beşinci sırada bulunuyor. Isparta Davrazspor, güçlü rakibini yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

EKSİKLER VAR

Geçtiğimiz hafta Kuşadasıspor’u yenerek çıkışa geçen pembe-yeşillilerde sakatlıkları süren Emrah Sansar, Deniz Boztepe ve Mahmut Bektaş ise yetiştirilmeye çalışılıyor. Zorlu maçta kırmızı kart cezalıları Ümit Kocabaş ve Levan Ingorokva forma giyemeyecek.

Aydınspor’da geçtiğimiz hafta görevine son verilen Teknik Direktör Ergün Ortakçı’nın yerine ise henüz yeni bir hoca getirilmedi. Efeler, son dakikaya kadar hoca bulamazsa altyapı hocasıyla maça çıkacak.

HAFTANIN MAÇLARI:

Gruptaki diğer karşılaşmalarda lider Manavgat Belediyespor, kümede kalma savaşı veren Ortaca Belediyespor’u ağırlayacak. Bucak Belediyespor ise son haftaların formda takımı Sökespor’u konuk edecek. Kepez Belediyespor ise Kale Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak. Kuşadasıspor, Tavas Birlikspor’u, Yatağanspor, Konyaaltı Belediyespor’u ağırlayacak.  Serinhisar Belediyespor ise  Didim Belediyespor’u konuk edecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR