20 Nisan 2024 Cumartesi

DAVRAZSPOR'DA FLAŞ TRANSFER! BEBETO ISPARTA'DA

DAVRAZSPOR'DA FLAŞ TRANSFER! BEBETO ISPARTA'DA

Spor

Isparta Davrazspor'dan flaş transfer haberi geldi. Daha önce 1. Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Senagalli futbolcu Bara Mamadou Ndiaye'yu (Bebeto) kadrosuna katıyor.  

Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Ali Bolat, yine bomba bir transfere imza atıyor. O Sene Bu Sene sloganıyla takımı oluşturan Başkan Bolat, birbirinden yetenekli futbolcuları renklerine bağlıyor. Herkes rahat olsun, Isparta Davrazspor kurumsal bir kimlik kazanıyor diyen Başkan Bolat, Bu sene herkes emin olsun. Şampiyon olacağız. Öncelikle manevi destek bekliyoruz. Biz üzerimize düşen görevimizi yapıyoruz.  Ispartalı hemşerilerimizden de manevi destek bekliyoruz. Bu takım Isparta'nındır dedi.

Isparta Davrazspor'un yeni Teknik Direktörü Kemal Oskay ise hem transferler hem de takım hakkında bilgi verdi. Oskay: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynamış Bebeto'yu davet ettik. Yarın sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra anlaşacağız. Orta alana geçen sene Çerkezköy takımından Mustafa Kemal Küçük'ü transfer ettik. Yine Amasyaspor'dan daha öncede Emrah Ergül'ü aldık. Yolumuzu ayıracağımız futbolcular olabilir. Takımda havamızda çok güzel. Aile ortamında bir çalışma yürütüyoruz dedi.

BEBETO YARIN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİKTEN SONRA HERHANGİ BİR SAKATLIĞI YOKSA TAKIMLA ÇALIŞMALARA KATILACAK

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR