19 Mart 2024 Salı

DAVRAZ MOTOSNOW YARIŞLARI TAMAMLANDI

DAVRAZ MOTOSNOW YARIŞLARI TAMAMLANDI

Spor

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Davraz Motosnow Yarışları tamamlandı. Davraz Kayak Merkezindeki yarışların startını İl Müdürümüz Murat Gevrek verdi.

3 bin 200 metrelik pistte gerçekleştirilen yarışlara, 50sporcu katıldı. Yarışlar sırasında özel olarak oluşturulan 14 rampadan geçen sporcular, parkuru en kısa sürede tamamlamak için mücadele verdi.  Yarışlar sonunda profesyonel kategoride Mustafa Çetinbirinci (Bursa), Rafet Karakuş (İstanbul) ikinci, Burak Akbulut (Antalya) ise üçüncü oldu. Amatör sporcuların mücadele ettiği hobi kategorisinde iseMustafa Kayabaş (Isparta) birinci, Çağrı Aslan (Antalya) ikinci, Emre Çoşar(Antalya) ise üçüncü oldu.

  Yerel, ulusal basın ve fotoğrafların yakından takip ettiği organizasyon hakkında konuşan İl Müdürümüz Murat Gevrek, Davraz Motosnow yarışlarını bu yıl üçüncü kez düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını kaydetti. Yarışların her geçen yıl daha popüler hale geldiğini dilegetiren İl Müdürümüz Gevrek, "Bu şekilde Davraz'ın tanıtımına da katkı sağlıyoruz. Gelecek yıl da bu yarışları gerçekleştireceğiz" dedi. Yarışlar Motosnow tutkunlarının kar üzerinde gösterileriyle sona erdi. Dereceye giren sporculara kupa, madalyaları İl Müdürümüz Murat Gevrek, Spor Şube Müdürümüz Ahmet Taşdemir tarafından takdim edildi. Isparta ENDURO Kulübü yöneticileri ise sporculara paraödüllerini takdim etti.














YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR