20 Nisan 2024 Cumartesi

CEZA YAĞDI!

Isprta 1. Amatör Futbol liginde mücadele eden Yalvaçspor'a Disiplin Kurulu acımadı. Hakem Kadir Çoban'a kafa atan kaleciye 25 maç ceza verdi. Olaylara karışan 5 futbolcuya 4 ile 8 maç cezası verildi. Ayrıca Yalvaçspor'un 3 puanı silindi ve sahası kapatıldı.

Spor

Yalvaçspor’un Amatör ligde aldığı başarılara gölge düştü.Son maçta kaleci Çağdaş’ın kırmızı karttan sonra hakeme yönelik fiili saldırıda bulunmasının ardından hakemin zehir zemberek rapor tuttuğu öğrenildi.

Bugüne kadar başarılı maçlar çıkaran ve liderin ensesinden hiç ayrılmayan Yalvaçspor başarıları ile göz doldururken bu son maçtan sonra adı kavgacı ve hakem döven takım olarak anılmaya başlandı.

Tertip Komitesi hakem ve gözlemci raporlarına bakarak daha Disiplin Kurulu kararı açıklanmadan Yalvaçspor’un 3 puanını sildi. Futbol Disiplin Yönetmeliğinde tatil edilen maçlarda olaylara neden olan takımın hükmen mağlup sayılacağı ve galibiyet puanı kadar puanının silineceği hükmü yer alıyor. Amatör Kulüpler Federasyonu Isparta Temsilciliği web sayfasında Yalvaçspor’un 3 puanının silindiğine işaret edilirken 25 olan puanda tabloda 22’ye indirildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Isparta li

08 Ocak 2016 Cuma 12:12

Ben Yalvaç li değilim ama bence Yalvaç haklı. Ozelidareyi şampiyon yapmak için elinden geleni yapıyorlar. Özelidare başkanı Erhan OTURAK Hem Özelidare başkanı hem Isparta ASKF başkanı.etik mi acaba?neden Özelidare nin bütün maçlarında olay çıkıyor.normalmi!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR