19 Nisan 2024 Cuma

ÇAL BELEDİYESPOR İÇİN ISPARTASPOR MAÇINDAN SONRA LİGDEN ÇEKİLECEK Mİ?

ÇAL BELEDİYESPOR İÇİN ISPARTASPOR MAÇI MİLAT OLACAK

Spor

Süper Toto Bölgesel Amatör Lig 7.Grup’ta sezona istediği gibi başlayamayan ve 12 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak düşme hattının 2 puan üzerinde 11 puanla 10.sırada bulunan Çal Belediyespor’un yönetimi, ligin 2.yarısına katılıp katılmayacaklarının, Ispartaspor maçı sonucunda netlik kazanacağını açıkladı.

Yeni Asır Gazetesi’nden Sebahattin Alp’in haberine göre, Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Isparta 32spor ile oynayacakları maçın ardından devre arasının başlayacağını hatırlatarak, “Kulübün geleceğiyle ilgili yol haritasını Isparta maçının hemen ardından belirleyeceğiz. Takviyeler yapıp daha iyi bir ekip haline mi geleceğiz, yoksa mevcut kadroyla mı devam edeceğiz. Ya da ligden mi çekileceğiz? Bu sorular Ispartaspor maçının ardından netlik kazanacak” diye konuştu.

Siyah beyazlılar da Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın 3 hafta önce kulübe maddi desteğini çekeceğini açıklamıştı. Kulüpte maddi sıkıntının had safhaya ulaştığı, önceki hafta 4-2 kazanılan Yatağanspor maçı bitiminde sahaya giren Çal Belediyespor’lu taraftarlar nedeniyle AFDK’dan gelecek ceza oranının, siyah beyazlı yönetimin ligde kalmak ya da çekilmek kararında önemli rol oynayacağı ileri sürüldü.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatan daş

15 Aralık 2019 Pazar 10:18

Amatör futbol ruha açısından üzüntü verici. Ispartaspor açısından bakarsak; lig sonunda lspartaspor'un şampiyonluğu son maça kalırsa maça çıkmadan şampiyon olan takım olacak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR