29 Mart 2024 Cuma

BUCAK MAÇI ÖNCESİNDE TARAFTARLAR ÖZEL ARAÇLARIYLA DURDURULDU

ISPARTA Davrazspor-Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşması öncesinde Isparta'da Bucak'a giden taraftarlar özel araçları ile polis ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu.

Spor

ISPARTA Davrazspor-Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşması öncesinde Isparta'da Bucak'a giden taraftarlar özel araçları ile polis ve jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Bir süre bekletilen araçlar Bucak ilçesine alınmadı.

Bucak Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri Isparta'dan Bucak'a giden taraftarları özel araçları ile ilçeye girişine engel oldu. Araçları tek tek durdurdular. Isparta Davrazspor taraftarları büyük tepki gösterdi. Oysa ki Bucak Emniyet Müdürü kendisi de Ispartalıdır.

Isparta plakalı araçları Bucak tarafına geçirmiyorlar. Isparta'da oynanan kupa maçında ise Bucak Belediye Oğuzhanspor taraftarları en iyi şekilde ağırlanmıştı. Hiç bir zarar verilmeden maç oynanmıştı. Taraftarlar şimdi deplasmanda gördükleri muamele karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ahmet

04 Kasım 2017 Cumartesi 09:29

her maç küfür eden başkası sanki en iyi şekilde ağırlandı yazıyor bi de

gülkentli

08 Ekim 2017 Pazar 22:46

güvenliği aslında üst düzeyde tutmuşlar 2 tarafada taviz verilmedi olaysız gidilip gelindi + kontenjandan dolayı otobüslerle gidenlere öncelik verildi özel arabalarıyla gelenlerde daha sonra maça girdiler

Halil ALTINKAYNAK

08 Ekim 2017 Pazar 17:05

Alt tarafı bir maç. bu çağda ne bu zulüm. tamamen cahillik. böyle uygulamalar artık 3. dünya ülkelerinde bile olmuyor. Bucak yense ne olur, ısparta yense ne olur.

RECAİ

08 Ekim 2017 Pazar 16:16

YANİ ADAMLAR DOĞRU OLANI YAPIYOR KENDİ ŞEHRİNİN TAKIMINI VE İNSANINI KOLLUYOR BİZİM ISPARTA POLİSİ DEVAMLI BİZİ ...

şahin

08 Ekim 2017 Pazar 16:12

kardeşliğe sığar mı bu şimdi Bucak. Biz sana her zaman açmıştık kucak.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR