20 Nisan 2024 Cumartesi

BU TAKIM ŞEHRİN TAKIMI DEDİ DESTEĞİNİ VERDİ

BU TAKIM ŞEHRİN TAKIMI DEDİ DESTEĞİNİ VERDİ

Spor

Isparta Davrazspor Kulübü Başkanı Ali Bolat, Isparta EKK ve EKK 6.Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret ederek, kulübe yaptığı maddi desteklerden ötürü teşekkür etti. Bolat, Ahmet Tural’a ismi yazılı Isparta Davrazspor forması ile plaket takdim etti. Ayrıca Tural’a şeref tribünü VİP kartı takdim edildi. Başkan Bolat’a Basın Sözcüsü Tarkan Çetin de eşlik etti.

Isparta Davrazspor Başkanı Ali Bolat, şu ana kadar sivil toplum örgütleri ve meslek örgütlerinden Davrazspor’a tek destek kuruluşun Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperaatifi ve Bölge Birliği olduğunu söyledi. Ahmet Tural’a Isparta Davrazspor’a olan desteğinden ötürü teşekkür eden Bolat, aynı desteğin diğer kuruluşlarca yapılmasını temenni etti.

EKK 6.Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural da Isparta Davrazspor için her zaman destek olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi. Davrazspor’a şampiyonluk yolunda başarılar dileyen Tural,“İnşallah takımımızı gelecek yıl 3.ligde, ondan sonraki yıl da 2.ligde görürüz” dedi

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

muhtar

28 Eylül 2018 Cuma 14:27

yakışır başkanım saygılar

muhtar

28 Eylül 2018 Cuma 14:25

başkanımız belediye başkanlıgında bekliyoruz

Lost

25 Eylül 2018 Salı 01:18

Bu gidişle zor. Hiç de umut vermiyorlar gelecek için

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR