19 Nisan 2024 Cuma

BU SEFER MAALESEF OLMADI

BU SEFER MAALESEF OLMADI

Spor

Bölgesel Amatör Ligde bu yıl İlimizi ve İlçemizi temsil edecek olan Eğirdirspor, Ziraat Türkiye kupasında karşılaştığı Utaş Uşakspor'u normal süresi 0-0 biten karşılaşmanın sonunda penaltılarla boyun eğdi.

Eğirdirspor Türkiye Kupası 1. Tur ön eleme maçında, deplasmanda mücadele ettiği Utaş Uşakspor'a penaltılarla 3-4 mağlup oldu ve kupadan elendi.

Eğirdir İlçe stadında oynanan karşılaşmaya Utaş Uşakspor başladı. İlk yarı başa başa bir mücadeleşeklinde geçti ve iki tarafta golü bulamadı. İkinci yarıya daha istekli başlayan temsilcimiz Burak, Engin ve Yekta ile gole çok yaklaştı. Utaş Uşakspor ise ikinci yarıda etkili oyuncuları Chibuzor Nwogbo ve Serhat çiçekle girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona erdi. Uzatma dakikalarında ise gol sesi çıkamadı ve Maç penaltılara gitti.

           Penaltı atışlarında Eğirdirspor'da Utku, Haşim Ateş,Yekta vuruşlarını gole çevirirken, Aydın İnanç ve Burak Gezer topu Auta attı. Utaş Uşakspor'da ise Chibuzor Nwogbo, Salih Kılavuz, Şükrü Can yılmaz, Levent Aktuğ penaltı atışlarını gole çevirirken Serhat Çiçek'in kullandığı penaltıyı kaleci Mehmet çıkardı. Uşakaspor karşılamadan 3-4 galip ayrılarak kupada tur atlayan ekip oldu.

Eğirdirspor Kulübü Başkanı Halil İbrahim Uysal maç sonunda yaptığı açıklamada "Ben takımıma inanıyorum..! Hocalarıma ve futbolcu kardeşlerime güveniyorum.  Karakter, kendine güven, mücadele, kazanma azmi ve birlik ve beraberlik. Bunların hepsi bu takımda var." çünkü biz kocaman bir aileyiz" ve, takımıma söz veriyorum. " asla yalnız yürümeyeceksiniz. Bugünkü maçta 120 dakika memleketinin takımına sahip çıkan,uzaklardan gelip takımımıza destek olan, Yüreğini ortaya koyan herkese teşekkür ederim" kısmet değilmiş sağlık olsun" dedi.    

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR