19 Mart 2024 Salı

BÖYLE HAKEMLER OLDUKÇA DAHA ÇOK ...

BÖYLE HAKEMLER OLDUKÇA DAHA ÇOK ...

Spor

Niyazi Kart: Hakem golü attırıncaya kadar maçı uzattı
Sarayönü Belediyespor Teknik Sorumlusu Niyazi Kart, Bucak Belediye Oğuzhanspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kart, “Maç en az 10-11 dakika uzadı. Böyle bir stat mı olur? Bucak Sahası bir kere güvenli bir stat değil. Her pozisyon sonrasında tel örgüler arasından insanlar sahaya giriyor. Stoperleri yerdeki oyuncumuza yumruk atıyor, hakem kart gösteremiyor” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta haftanın kritik maçlarından biri olan lider Bucak Belediye Oğuzhanspor ile Sarayönü Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada kafalarda soru işaretleri oluşturucu iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sarayönü Belediyespor Teknik Sorumlusu Niyazi Kart, Bucak Belediye Oğuzhanspor karşısında 90+7. dakikada gelen golle mağlup olduklarını söyledi. Maç boyunca karşılaşmanın İzmir Bölgesi Hakemlerinin taraftarın tepkisinden etkilendiğini ileri süren Kart, “Bucak’ta normal bir maç oynanmadı. 10-11 dakika uzadı. Böyle bir stat mı olur? Bucak Sahası bir kere güvenli bir stat değil. Her pozisyon sonrasında tel örgüler arasından insanlar sahaya giriyor. Stoperleri yerdeki oyuncumuza yumruk atıyorlar, hakem kart gösteremiyor. 25 güvenlik görevlisi koymuşlar. Hakem golü attırınca kadar maçı uzattı” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gülkentli

21 Şubat 2017 Salı 20:42

Bucak Oğuzhan her maçını bu şekilde kazanıyor.Ama yine Isparta Davraz Spor dan yokatı yiyecek.Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar sonra sıçar;)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR