29 Mart 2024 Cuma

BİLGİÇ’E 32 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

BİLGİÇ’E 32 NUMARALI FORMA HEDİYE EDİLDİ

Spor

ISPARTA Davrazspor Atatürk Stadyumu’nda Alanyaspor ile karşıkarşıya geldi. Saat 18.00’de başlayan karşılaşmaya taraftar yoğun ilgi gösterirken, pembe-yeşilliler 3-1’lik skorla maçı kazandı.

 

Güller diyarının yeni takımı Isparta Davrazspor, taraftarı huzurunda Isparta’da ilk maçına çıktı. Isparta Davrazspor’un sezon açılışı için Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç ile Isparta Valisi Şehmus Günaydın’ın girişimleriyle organize edilen maç bugün Atatürk Stadyumu’nda oynandı.

Karşılaşmayı AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç,Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, CHP Milletvekili İrfan Bakır, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Isparta Davrazspor yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Isparta Davrazspor’un kurulmasında büyük katkısı olan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e 32 Numaralı S. Sadi Bilgiç yazılı forma hediye edildi. Milletvekili Bilgiç formayı aldıktan sonra üzerine giyerek maçı izlemeye devam etti.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

05 Eylül 2016 Pazartesi 09:19

SN Vekılım takımımıza sahıp cıkdıgınız ıcın tesekur edefım.Cok emek verdınız sn vekılım bırde su tabakhane sorununu dıle getırsenız ıspartalı kan aglıyor.Beledıyeden ses cıkmıyor.

Isparta Davraz Spor

05 Eylül 2016 Pazartesi 09:18

Bizim takımda iyi olabilir diye aklına gelmedi mi?

Ispartalı

05 Eylül 2016 Pazartesi 09:15

Arkadas Sen nerelısınya bu takım ıcın SN.Vekılımız tum sıyasıler tum Ispartalı el bırlıgı yapdı.Hayırlı Olsun basarılar dıle bı tam desdek yanınazdayız bu sene ınsallah bu takım ust lıgde futbolcu arkadasların her maca takım ruhuyla cıkmasını gol yedıgı zamanlar son dakıkaya kadar mıcadele beklıyoruz fuybolda dakıkalarda dahı cok sey degısebılıyor.Sn hocamız sızede guvenıyoruz.Başarılar Ispartalı

Yok

05 Eylül 2016 Pazartesi 00:07

Normalde alanyanin bizi silmesi lazım ama m**** ve bağış için oluşturulmuş özel maç gibi geldi bana, sonuç gerçekçi değil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR