25 Nisan 2024 Perşembe

BİLGİÇ İLE YAZGAN'DAN FORMA VE PLAKET TAKDİMİ

BİLGİÇ İLE YAZGAN'DAN FORMA VE PLAKET TAKDİMİ

Spor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, yeşil pembeli ekibe maddi ve manevi destek sağlayan Ispartalı İşadamları Adil Işık ve Hüseyin Çelik’e hem forma hem de teşekkür plaketi takdim ettiler.

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in desteğiyle büyük yol katedenIspartaspor’a, şehrimizin yetiştirdiği işadamları da sahip çıkmaya devam ediyor.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, geçen sezon Isparta Spora verdiği desteklerden dolayı Ispartalı iş insanları Adil Işık ve Hüseyin Celik'e plaket ve Isparta Spor forması takdim ettiler. Bu sezonda desteklerinin devam edeceğini belirten Adil Işık ve Hüseyin Çelik Ispartaspor’a başarılar dilediler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Pes

13 Ocak 2021 Çarşamba 00:38

Boğaza karşı bir yemek yiyip iki fotoğraf çekilince tam destek oluyor di mi? Bu iş adamlarına forma vermek yerine bu iş adamları Ispartaspor için forma dikmeli sponsor olmalı. Zengin zenginin eteğini öpüyor takımın adı geçiyor. Yazıklar olsun size. Halk daha çok sevdalı takımına bu adamlar isim yapıyor.

Ali Doğru'ya Cevap

12 Ocak 2021 Salı 23:48

Pandemi yok iken öğrenciden kazandıklarınıza sayın. O zamanda kimse öğrenci için haber yapmıyordu. Etme bulma dünyası. Saygılar.

Ali doğru

12 Ocak 2021 Salı 20:12

Neden Bomba32 de hiç esnafın sıkıntılarından bahsedilmiyor? Aylardır kapalı kalan işletmeler var aylardır zararına çalışan esnaflar var basın dediğin tarafsız olur ülkenin nabzını tutar

Ispartasevdası

12 Ocak 2021 Salı 20:08

Tff den ispartaspora bakin bu yalandanda vazgecin yaptiginiz buyuk suc ispartaspor icisleri bakanligi derneklerine ait 1967 de kurulmus ciddi bir takimdir.

Ispartasevdası

12 Ocak 2021 Salı 20:07

Atakan yazgan ispartaspora baskan olmadiki ne eski ne yeni ona efsane yakistirmasi malum gazetecinin etiketidir.inceleyebilirsiniz

Reis democrat Hakan KARADUMAN

12 Ocak 2021 Salı 19:57

Sn.Sureyya Sadi BİLGİÇ...sn.Atakan YAZGAN...sn.Mustafa MARULCU..Isparta ispartali sizlerle gurur duyuyor...iyi ki varsiniz..Allah başımızdan ispartasporumuzun basindan sizi eksik etmesin...Tesekkurler...kefilim!!!

BİR BİLEN

12 Ocak 2021 Salı 19:47

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Ispartaspor Kulüp Başkanı Atakan Yazgan,Cümleyi tam anlayamadım.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR