20 Nisan 2024 Cumartesi

BEBETO SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

BEBETO SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Spor

Pembe-yeşilliler, Ceyhanspor’dan santrfor Bara Mamadou Lamine Ndiaye Bebeto’yu kadrosuna kattı. SDÜ’de sağlık kontrolünden geçirilen Bebeto, turp gibi çıktı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Davrazspor, 2015-2016 sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor,  takımında forma giyen 26 yaşındaki Senegalli forvet Bara Mamadou Lamine Ndiaye Bebeto ile anlaştı.

Sabah kentte  gelen ve Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçen  Bebeto,   Gaziantep kariyerinde 3’ü ilk 11 olmak üzere 5 maçta forma giydi. Sonrasında u 21 takımına yollanan Bebeto sırasıyla Kıbrıs Rum ekibi Doxa ile 16 maçta 1 gol, Macaristan ligi ekibi Gyirmot ile 7 maça çıktı ve gol kaydedemedi.

Bebeto, Gaziantep kariyeri öncesi yine Macaristan ekibi Kecskemet ve italya seri C küme ekibi Giulianova forması giydi. BAL ligi ekiplerinden Ceyhanspor forması giyen Bebeto, takımla birlikte çalışmalara katıldı.

İSMAİLOĞLU VE CEM ÇETİN BİZZAT İLGİLENDİ

                Öte yandan Isparta Davrazspor Yönetimi, katkı ve desteklerinden dolayı  Başhekimliğe, SDÜ Spor Hekimliği Anabilim Başkanı Prof. Dr. Cem Çetin ve Beyin Cerrahı Doç.Dr. Özgür İsmailoğlu’ya teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

başkan

18 Eylül 2018 Salı 16:08

Hakket turp gibi baksana kafaya turp kafası gibi :)

psikolog32

18 Eylül 2018 Salı 13:16

Vay kerata vay... Başarılar...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR