16 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN YAZGANDAN DESTEK ÇAĞRISI

BAŞKAN YAZGANDAN DESTEK ÇAĞRISI

Spor

Zorlu maç öncesinde açıklamalarda bulunan Isparta 32 Spor Kulübü Başkanı Atakan Yazgan, Akşehirspor maçıyla sezonu açacaklarını ve özlenen başarıya ulaşmaları için birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.

Yazgan: “Kent büyüklerimizin ve halkımızın desteğine sezon boyunca ihtiyacımız olacak”

Bu ligin üstünde bir takım kurduklarını ve hiç bir masraftan kaçınmadıklarını dile getiren Başkan Yazgan, "Allah’ın izniyle iyi başlayıp, başarılı bir sezonu geride bırakacağız. Kent büyüklerimizin ve halkımızın desteğine sezon boyunca ihtiyacımız olacak. Futbol taraftarlarla güzel. 12. adamsız takım olmaz. Centilmence takımımızı destekleyip, Isparta’nın gücünü hep birlikte gösterelim” dedi.

“İyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz”

“Bu ilk maç bizim için çok önemli” diyerek açıklamalarını sürdüren Yazgan, “Zira, nasıl başlarsanız öyle gidersiniz diye bir söz vardır. İşte, biz de iyi başlayıp, iyi bitirmek istiyoruz. Akşehirspor maçında tüm

sporseverlerimizin desteğini bekliyoruz. Taraftarlarımızla centilmence takımımızı destekleyip,

Isparta’nın gücünü hep birlikte gösterelim.

Profesyonel liglerde bir takımımız olmadığı için taraftarlarımız futbola olan özlemlerini gidermek istiyoruz. Artık pazar günlerimizi Ispartasporumuza ayıralım.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aykırı Ses

25 Eylül 2019 Çarşamba 15:34

Taraftarsız olmaz evet... Ama 32 Gençlik yandaş politik angajmanlı ve ilkeleri olmayan bir gruptur. 3 yıldır, Isparta adı kullanarak futboldan siyaset rantı devşirmeye çalışan siyasetçilere tek laf etmediler. Geçen sezon başı edeceklerini açıklayıp sonra yine (ne olduysa artık!) çark ettiler. Isparta'ya, ulltras ruhunu tribüne taşıyacak, emekçi kültüründen ve futbol aşkından beslenen sol-sosyalist bir taraftar grubu lazım.

Adem

23 Eylül 2019 Pazartesi 10:59

Yönetim kendine eğlence buldu, eğlencenin adı o sene bu sene diyerek "Vatandaşla Dalga Geçme" İnanmıyoruz size, geçin bunları.

Ispartaspor

22 Eylül 2019 Pazar 09:37

Geri geri konuşup ahmak mıyız diyen şahıs eğer bu şekilde senin gibi düşünüp ahmaklık yapan varsa sen dahil hepiniz maçlara gelmeyin izlemeyin destek olmuyorsanız yorum dahi yapmayın.

ahmak mıyız

22 Eylül 2019 Pazar 01:24

geçen senede aynı sözleri duymamış mıydık? Vekili,valisi,belediyesi,taraftarı destek verdi de sonuç ne oldu?Ahmak mıyız biz hep aynı hataya düşelim. yapamıyorsanız bırakın yapacak adam illaki bulunur. emrenin önünü bari kesmeseydiniz. bide onları deneseydik bari

Taraftar

22 Eylül 2019 Pazar 00:39

Hafi hayırlısı inşallah. Başarılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR