19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN GÜNAYDIN VE ÖZAYDINA TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN GÜNAYDIN VE ÖZAYDINA TEŞEKKÜR ETTİ

Spor

Vali Şehmus Günaydın, tüm kenti birlik ve beraberliğe davet ederek, Davrazspor için kombine kampanyasına destek olmaya çağırdı.

Vali Günaydın, kapalı kapılar arkasında dedikodu yapanlara da sert çıkarak, “Eleştiren arkadaşlar önce kendilerine baksınlar.  Isparta’mıza ve taraftarımıza hesap veremezler. 150 TL kombineyi almaktan kaçan arkadaşlar Davrazspor ismini ağzına almasınlar. Kesinlikle hesap yapmasınlar” dedi.

Isparta Davrazspor’un Olağanüstü Kongresinde konuşan Vali Şehmus Günaydın, tüm kenti birlik ve beraberliğe davet etti.

                Vali Günaydın, kongrede tüm kenti tek yürek olmaya davet ederek, 2 yılın kısa bir özetini yaptı.

                Vali Günaydın, kongrede şu konuşmayı yaptı:

“Hepimizin bildiği 2 yıldır Isparta Davrazspor olarak BAL’da mücadele ediyoruz. Çok kıt imkanlarla bu takımın BAL’a çıkardığını sanırım herkes iyi biliyor. İlimizin bir profesyonel takımı olsun diye uğraşırken darbe girişimi olmuştu. Bu darbeyi olayın ardından yoğun mesai harcayarak  TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç başta olmak üzere belediyemizin de 3 kişinin ve işadamlarının olduğu bir yönetim oluşturulmuştu.  İlk yıl son maçta şampiyonluğu kaçırdık. Futbolda bu tür sonuçlar oluyor. Keşke kaçmasaydı. Sayın TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın da destekleriyle bir yönetim oluşturuldu. Mustafa Bey’e alkış istiyorum. Ama yine ikincilikte kalındı.  Bu arkadaşlarımızın çok büyük özverileri oldu. Gerek Özel İdare Genel Sekreterimizin, çalışanlarımızın ve basınımızın büyük destekleri oldu. Ama maalesef bazı şeyleri de görmezden gelemeyiz.

Nevşehir 3. Lige çıktı. Bir süre kombine sattılar.Eleştiren arkadaşlar önce kendilerine baksınlar.  Isparta’mıza ve taraftarımıza hesap veremezler. 150 TL kombineyi almaktan kaçan arkadaşlar Davrazspor ismini ağzına almasınlar. Kesinlikle hesap yapmasınlar.

Kimin düşüncesi varsa burada açıklasınlar. Er meydanı burası.

Bunları görmezden gelemezsiniz, bu arkadaşlarımızı eleştiremezsin.

Bundan sonra yapacakları her faaliyetin karşılığını alacaklar.

Biz bu şehrin profesyonel ligde takımı olması için ortaya koyalım. Gelin düşünceniz varsa buradaki arkadaşlara düşüncelerinizi anlatın. Bakın 24 saat kapımız açık. Kapalı kapılar arkasında konuşmayın. Burada konuşmayacaklarsa hiçbir yerde konuşmasınlar. Meydan burası.

Herkesin düşüncesi olabilir buna saygı duyarız. Ama gecesine gündüze katan ve bu insanlara laf söyletmem.

“5 LİRA VERMEYENLER HERKESTEN DAHA FAZLA KONUŞUYORLAR”

Söyleyeceğimi söyledim mesajı alan alsın. Yarından itibaren gelsinler önerilerini alsınlar. 2 kere kongreye gidildi, talip çıkmadı. Bazı arkadaşlar diyor ki Belediye, Valilik, Plan ve Bütçe Komisyonu şu ana kadar versin. Biz yöneticilik yapalım. Yok ya. Var mı öyle bir şey. Herkes bu işe soyunursa o da gereken fedakarlığa yapacak. Biz yine destek olacak.

 Biz yağmurda çamurda çocuğun  nafakasından 5 lira veren taraftarı biliyoruz. Şimdiye kadar bilet almayıp, 5 lira vermeyenler herkesten daha fazla konuşuyorlar.

 Olumlu eleştirilere lafımız yok. Ama insanları karalayıcı ve olumsuz yorum yapanlara kesinlikle izin vermeyeceğiz.

Bu arkadaşlarımız bir yönetim yaptı. Bazı kurumlar katılmak istemedi, ama bu arkadaşlara sonuna kadar destek veriyoruz. Bu sene o sene bu sene. Bu iş 1000 kombineyle olmaz. Tek tek bakacağız kim kombine almış diye. Bunların hepsini takip edeceğiz.

Kombinemizi alalım, başlayalım.

“ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

Bu nedenle yeni yönetime herkesin destek vermesini bekliyoruz. Bu arkadaşları paçalarından çekmek yok. Bu sene inşallah şampiyon olacağız, şampiyon olacağız.

Hiç kimse engellemeyecek. Bu takım bu sene şampiyon olacak.

5 bin kombine satacağız, bu takımı da şampiyon yapacağız.

 Herkesi maçla bekliyoruz. Bu takım hepimizin.”  Kongre üyeleri ve taraftarlar tarafından Vali Günaydın'ın konuşması sık sık kesilerek alkışlandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

analıst

18 Haziran 2018 Pazartesi 21:38

sayın vali sen ıspartayı tanıyamamışsın daha. iş adamıyım der 1 tl ye simit yer 3 tl ye tavuk döner yer misa**** sabahki çayı öğleden sonra da servis eder kısacası 1 tl için pazarlık eder. 15 işçinin çalışması gereken yerde 3 işçi eşi ve kızını çalıştırır. gerekirse giyer tulumu temizliği kendisi yapar . sayın valim o kombine bilet 150 tl ya benim ıspartalı iş adamımım 150 tl 1 aylık mutfak masrafı yaaaa nasıl verecek o parayı. ancak üniversiteli bi kız gelse deseki beni antalyaya ****ür hemen gi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR