26 Nisan 2024 Cuma

BAŞHEKİM KESKİN FUTBOLCULARI ZİYARET ETTİ

BAŞHEKİM KESKİN FUTBOLCULARI ZİYARET ETTİ

Spor

Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Feridun Ruşen Keskin, Ispartaspor'u idmanda ziyaret ederek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Yeni sezon hazırlıklarını İl Özel İdaresi sahasında sürdüren Ispartasporlu futbolcuları ziyaret eden Başhekim Keskin, tatlı ikramında bulundu. Futbolcularla sohbet eden Başhekim Keskin ziyaret sonrasında ise hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adil döner sermaye dağıtımı istiyoruz

24 Temmuz 2019 Çarşamba 11:18

Hastanede döner sermaye dağıtımında adaletsizlik var adaletli dağıtılıyor diyenler neye dayanarak söylüyor hiçbir hastane personeli hastanede çalışmaktan hoşnut değil hemşireler ilçeye gitmeyi düşünüyorlar doktorlar 30 bin tl döner alırken geçen ay hemşireler kaç tl döner aldı haberiniz var mı buraya yazmaya utanıyorum

H

23 Temmuz 2019 Salı 14:56

Doktor dışı sağlık personeli olarak yazıyorum. Başhekim Ruşen bey, 30 yıllık meslek hayatımda doktor dışı personel için elinden geleni en çok yapan kişidir. Döner sermaye dağıtımı belli şartlardan sonra Başhekimin insiyatifi dışında kalmaktadır. Ruşen bey'de şartlar dahilinde gereğini yapmaktadır.

döner sermaye mağduruyuz

23 Temmuz 2019 Salı 13:44

Hocam hastanede döner sermaye dağıtımında açık adaletsizlik var hastanenin %90 ı döner sermaye mağduru millete talı ikram edeceğinize personelin sıkıntılarını çözün

hakan

23 Temmuz 2019 Salı 11:55

Çorapsız ayakkabı nasıl giyilir hiç anlayamıyorum.

vatandaş

23 Temmuz 2019 Salı 08:15

BUNLAR GERÇEKTEN GÜZEL HAREKETLER. Şehrin bu takıma her haliyle sahip çıkması gerekiyor. Ama bu iş tatlıyla tuzluyla olacak iş değil. hocaaaaaam elini cebine at. bir aylık aldığınız döner sermayeyi bağışlayın takıma. destek böyle olur. bilmem anlatabildimmi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR