19 Mart 2024 Salı

ADETA DERS VERDİK ISPARTA DAVRAZSPOR LİDER OLDU

ADETA DERS VERDİK ISPARTA DAVRAZSPOR LİDER OLDU

Spor

BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci Grup maçında Isparta Davrazspor kendi saha ve seyircisi önünde grubun lideri Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 2-0 yenerek liderliğe oturdu.

BAL Ligi 7'nci Grup maçında Isparta Davrazspor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor Isparta Atatürk Stadı'nda karşılaştı. Sabit Selvi, Çağlar Öztürk ve Alp Osman Karaosmanoğlu Bal hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın 9’ncu dakikasında Isparta Davrazspor, Mehmet Çağrı Alpaslan’ın golüyle 1-0 önce geçti. 89’ncu dakikada Isparta Davraz Spor yine Mehmet Çağrı Alpaslan’ın golüyle farkı 2’ye çıkardı. 2-0. Maçta başka gol olmayınca Isparta Davrazspor lideri yenerek puanını 51’e yükselti ve lider oldu. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise50 puanla ikinci sırada yer aldı.

Maçı Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta Davrazspor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor yöneticileri ve yaklaşık 17 Bin seyirci izledi.

O TARAFTAR UNUTULMADI!

Geçen hafta Eğirdirspor ile Isparta Davrazspor karşılaşması sırasında kalp krizi geçiren taraftar Ahmet Yıldırım hayatını kaybetmişti.Bugün Isparta Davrazspor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaması öncesinde Isparta Davrazspor Yönetimi, Yıldırım'ı unutmadı. Yıldırım'ın anısına statta bir koltuk ayrıldı. Ve Isparta Davrazspor tişörte “Ahmet Yıldırım Seni Unutmayacağız” yazıldı. Koltuğun üzerine ise “Ahmet Yıldırım Adına Ayrılmıştır”yazıldı.

taraftar Ahmet Yıldırım hayatını kaybetmişti. Bugün Isparta Davrazspor ile Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaması öncesinde Isparta Davrazspor Yönetimi, Yıldırım'ı unutmadı. Yıldırım'ın anısına statta bir koltuk ayrıldı.Ve Isparta Davrazspor tişörte “Ahmet Yıldırım Seni Unutmayacağız” yazıldı.Koltuğun üzerine ise “Ahmet Yıldırım Adına Ayrılmıştır” yazıldı.































YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

mehmet

27 Mart 2017 Pazartesi 14:39

yaklaşık 2.000 seyirci bilet bittiği için maça giremedi,,,,

Eğirdirli

27 Mart 2017 Pazartesi 12:44

Maçta 17 bin değil yaklaşık 20 bin kişi vardı biletsiz girenler koltuklarda çiftter çifter oturanlar biraz haberi düzgün yapın hakkıyla yapın ve süper bir maçtı

LEVENT

27 Mart 2017 Pazartesi 11:14

DÜN HERŞEY ÇOK GÜZELDİ TEK KÖTÜ ŞEY KOLTUKLAR MAÇLARDA HİÇ SİLİNMİYOR ÇOK PİS VE ÇAMUR GİBİ YAKIŞMIYOR YETKİLİLER İLGİLENİRSE İYİ OLUR.

mehmet

27 Mart 2017 Pazartesi 08:54

bu seyircinin ligi burası değil,,,,

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR