29 Mart 2024 Cuma

Abdurrahman Öz'e Günaydın'dan altın

Gemlik’te yapılan 5. Uluslararası Serbest Güreş Turnuvası’nda Bulgar rakibini yenerek birinci olan Isparta Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Abdurrahman Öz'e Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın altın taktı.

Spor

Kasım ayının başında gerçekleşen ve 10 ülke sporcularının katıldığı turnuvada 100 kiloda mindere çıkan Abdurrahman Öz, Bulgar rakibini yenerek birincilik kürsüsüne çıktı. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, alınan dereceden dolayı Kulüp Başkanı Hüseyin Başlık ve Güreş Takımı Hocası Remzi Kurt ile birincilik elde eden Abdurrahman Öz’ü kutladı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, birinci olan Abdurrahman Öz'ü makamında ağırlayarak Öz'e altın taktı. Yusuf Ziya Günaydın şöyle konuştu: "Güreşçi ülkelerin başında Moldovya, Makedonya, Yunanistan gibi ülkeler var. bunların hepsi ileri noktada güreşçi ülkeler. Türkiye'den de biz katılıyoruz. Bu ülkeler arasında açık arayla birinci oldu. Neredeyse dünya birincisi olmuş gibi birşey oluyor. Bu kadar ülke arasında birinci oluyor. Bu arakadaşımızın daha önce de birincilikleri var. Ben arakadaşımızı kutluyorum" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

asi

13 Kasım 2015 Cuma 19:21

başarılar dilerim ısp için günaydın kendini marivet sanıyor bütün işler bittide sanki 5000 kişiye istidam yaratmış gibi reklam yapıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR