25 Nisan 2024 Perşembe

32 GENÇLİK TARAFTARINDAN SERT MESAJ

32 GENÇLİK TARAFTARINDAN SERT MESAJ

Spor

32 Gençlik taraftar grubu sosyal medya üzerinden “Bizim Kimseye Veremeyeceğimiz Bir Hesabımız Yok” başlığı ile istifa eden Isparta Davrazspor eski teknik direktörü Gökhan Çelebi’ye ait olduğu belirtilen bir mesaj paylaştı.

32 Gençlik Taraftar Gurubundan açıklama, Isparta Davraz Spor menfaatleri için her cümlenin Ölçülü kurulduğu vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

Kaybolan Ispartaspor'u yeniden yaşatmak adına Şehrimizin Valisinden, Milletvekillerine Belediye Başkanından İş adamlarına, taraftarına ve tüm Isparta halkının desteğini hiç eksiksiz alan Isparta Davrazspor takımımız maalesef bu senede istenilen ve arzulanan sonuca ulaşamamıştır.

Fakat son hafta alınan 6.1 lik mağlubiyet sonrası teknik direktör olan Zat istifa açıklamasında bizleri hedef almış ve suçlamalarda bulunmuştur. Bizlerde bu zat'a cevap veriyoruz!

Teknik yeterliliği ve kariyer sorunu olan bir zat 25 yıllık bir taraftar grubu olan 32 Gençlik temsilcilerini çapsız, mamacı ve bilgisiz olduğunu ifade eden açıklamalarda bulunmuş.

Yersiz ve hadsizce yapılan olan açıklamalarına da devam etmektedir. Bu zat'a olan iyi niyetli bakış açımız artık bitmiştir. bundan sonra bu açıklamaları yapmasına da Müsaade etmeyeceğimizi bilmesini istiyoruz.

Geldiği günden bu yana üstü kapalı hemen her toplantısında ve her açıklamasında memnuniyetsizliği olan geçmişinde sanki süper liğ de teknik direktörlük yapıyordu da!Buraya zorla getirilen bu şehrin evladı diye her hatası göz ardı edilen bu zat! bu takımın hangi liğ de oynadığını bilmiyor mu  oynadığımız lig BAL ligi, 25 yıllık geçmişinde renklerini ve takımını hiçbir zaman yalnız bırakmayan en zor günlerimde bile içerde ve dışarıda bütün maçlarını destekleyen ulusal haber kanallarına haber olan ayrıca Süper Lig'in bile seyirci ortalamasının üzerinde seyirci toplanmasında bütün gayretli çalışmaları ortaya koyan şehrinin ve takımının sevdalısı olan taraftar grubuna ve üyelerine Çapsız diye bilecek kadar nankör olan bu zat'ı kınıyoruz.  Aldığım yerde bıraktım diyerek sözde günah çıkaran bu Zat'a tanınan ve sunulan imkanlar türkiye'de profesyonel liğ lerde mücadele eden bir çok takımda olmamasına rağmen her başarısız sonuçta bırakmakla ve yetersiz kadro ve bütçe açıklamalarıyla avutulduk.

Halbuki gerçekler böyle değil! Ligimizde bu sezon mücadele eden ve şampiyon olan Serik spor 2017 2018 yılı bütçesi 1800,000 tl geçen yıl şampiyon olan bucak oğuzhan sporun 2016 2017 yıllık bütçesi 900,000 tl Isparta Davraz spor'un iki yılda harcadığı para ise 5 milyon tl İlçe ve kasaba takımlarının arasında ikinci olmayı başarı olarak kabul ettirilmeye çalıştırılıyoruz bunu kabul etmiyoruz!

Başarısızlığını sürekli kılıf uyduran bu  teknik heyet ve anlayış takımdan ayrılan, futbolcunun da ayrılık sebebini taraftara bağlamış!

Bu zat bu takımla hiçbir maçta toplu bir şekilde gol sevinci yaşayabilmiş mi takım olabilmiş mi? Teknik ve taktik anlamda takıma hangi maçta katkı sunmuş hangi maçta seyirci desteği olmadan maç kazanabilmiş? Ligde taraftarı ve deneyimi olmayan takımları bütçesi ile kıyaslayıp kendini başarılı görmesi amatör olduğunun tam bir göstergesi degilmidir?

Sezon başında büyük ümitler ve şampiyonluk hayaliyle yola çıkıp ilk yarısında kapanmayacak puan farkı ile  havlu atmamızın nedeni nedir?

Sezon başında bu kadroyu kim kurdu?

Puan kaybettiğimiz maçlarda kaybetme nedenimiz hakem hatasımıydı taktik hataların mıydı?

En önemlisi ise geçmişinde teknik direktörlük deneyiminiz ve bilginiz nedir?

Yani senin dilinle çapın nedir?

Bizler taraftar olarak çapımızıda  biliyoruz haddimizide peki sen bu şehrin vefakar ve cefakar taraftarına yaptığın bu açıklamaları yutturup kabul edilip unutturacağınımı zannediyorsun!

Yapmış olduğun açıklamaları ve bundan sonra yapacağın açıklamaları dikkatle takip edip vereceğin her Demeçe misliyle cevap verecegiz. Kamuoyuna sayğılarımızla 32Gençlik Taraftar Gurubu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Spor cu

31 Mart 2018 Cumartesi 11:58

Yazık harcanan paraya bu paralara ordan burdan futbolcu toplayıp oynatacaginiza bir tesis yapıp kendiniz futbolcu yetişirseniz olmaz mı.Siz kalmış teknik direktörü eleştiriyorsunuz.Gerci Isparta da bu işi becereme teknik adamda yok

Baş Başgan

31 Mart 2018 Cumartesi 10:44

bu sene hangi maçta futbolcuların tribünlere koştuğunu gördünüz olsaydı geçen sene olurdu dobi hasanla devam edilseydi belki bu sene olurduçaptan bahseden zat kendi çapı hakkında bir ölçüm yaptırdı mı sen kimsin muhterem ne sanıyorsun kendini kibir ve egondan başka neyin var çapsız. çapsıza tribünler küfürlü tezahürat yapıyor o da ayaklarıyla ritim tutuyordu morinyomusun olum sennn

isparta spor sevdalisi

31 Mart 2018 Cumartesi 03:27

bu yonetimle bi cacik olmaz suca sesssiz kalanlarda ortakdir isparta sporumuzu yillardir para hirsi burumus olanlar somurdu hep yonetime 32 genclige soz hakki getirilsin butun dosyalar paylasilsin bu takim super ligde futbolcuya seni bu takima getirim su kadar parani alirim bu oyunlar bitmeli

Yılmaz

30 Mart 2018 Cuma 23:50

Biz bu ligden çıkamayız kısa ve özü bu geçen yıl bu yıl çıkılmadıysa ömrü billah çıkamayız. Transferde hep geç kalıyoruz. Doğru teknik adam getiremiyoruz işi bilen Başkan gelmiyor yönetime. İşi bilen yönetim gelseydi geçen yıl sarayönü maçı kazanılsaydı şimdi belkide ikinci ligdeydik. Bu yıl başta iki yanlışla başladık kaleci sofu ve giden çapsız!!!

ileydağlı

30 Mart 2018 Cuma 22:43

32genclik grupu davrazspor la 2senedir olmadı bırakın bunları zaten size laf düşürmüyorlar daha ne desteği veriyosunuz verin desteği altdan gelen ısparta32ğenclik spor a

mehmet

30 Mart 2018 Cuma 21:22

onu oraya getirenle r ne olacak buişi cok bilenler neolacak milyonları cepe katıp keyif yapanlar sizleri yok sayanlara daha destek verilecekmi ey 32genclik taraftar grubu

Isparta

30 Mart 2018 Cuma 20:59

Isparta Sporun Bi yerlere gelmesini Gönülden İsterim Geçmiş Kayıp Olmuş Bişey Yok Fakat şakşakla getirip Şimdi bu haber olmamış biz Ispartamızın klubü başarılı olsun dedik şu gelsin bu gitsin değil ısparta medyası gelirken yaptıgın haberleri yayınla bu haberle beraber (bu arada hiçbirini tanımam kim olduklarıda önemli değil önemli olan ıspartamızın başarılı bi klübü olması) kolay gelsin herkeze

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR