19 Mart 2024 Salı

32 GENÇLİK BAŞKANINDAN MESAJ VAR

32 GENÇLİK BAŞKANINDAN MESAJ VAR

Spor

32 Gençlik Taraftar Grubu Başkanı Uğur Tarakçı, yarın Atatürk Stadyumu’na oynanacak karşılaşma öncesinde gazetemiz sahibi Tarkan Çetin'e ziyarette bulunarak taraftara bomba 32 aracılığı ile mesaj gönderdi.Tarakçı, maça alkollü gelinmesini istemediğini belirterek, karşılaşma esnasında ise kesinlikle küfür edilemeyeceğini söyledi.

 

Uğur Tarakçı, yıllardır büyük özlemle beklediğimiz Isparta Davrazspor yeniden hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. Ve Isparta Davrazspor’un tekrar eski günlerine dönmesi için büyük çaba gösteren başta Isparta Valimiz Şehmus Günaydın’a, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’a ve tüm yöneticilere teşekkür ederiz.

Biz taraftarlar olarak yönetimimiz yanındayız. Büyük bir taraftar topluluğu ile takımımızı tüm maçlarda destekliyoruz. Ve Isparta Davrazspor’un şampiyonluk yolunda tüm Isparta’yı desteğe çağırıyoruz. Yarın şampiyonluk yolunda en önemli maçımıza çıkacağız. Kepez Belediyespor maçı için tüm Isparta’ya stada bekliyoruz. Ayrıca maça gelecek olan taraftarlarımız ise alkol almadan gelmelerini istiyoruz. Maçta kesinlikle küfür ve hakaret edilmesini istemiyoruz. Bizim taraftar grubumuzdan küfür edilirse ben bizzat kendim müdahale edeceğim. Takımımızı en iyi şekilde destekleyelim dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

serdar

26 Şubat 2017 Pazar 10:23

çıkışta 3 bira parası verirsin artık mazotlu gelmecem verceksen vermeyeceksen mazotlu gelecem :D

geçgişolsun

25 Şubat 2017 Cumartesi 23:01

kardeşim bir başsağlığı bir taziye sunacaktık kaldırmışsınız vefat haberini zümriye hanımın.tekrar yayınlayın lütfen bizlerde iyibirşeyler söyleyip yaad etmek istiyoruz başkanımızı...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR