27 Nisan 2024 Cumartesi

3 YILA KADAR İNŞALLAH BAL’DA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

3 YILA KADAR İNŞALLAH BAL’DA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Spor

Spora yatırım yaptıklarını ifade eden IyaşYönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Iyaşspor adı altında bir spor kulübü kurduklarını bildirdi. Spor alanında da yatırım yaptıklarını anlatan Şenol, “Biz Iyaşspor olarak kulübümüzü kurduk. Bu yıl U-13 ve U14 yaş gruplarında futbol takımlarımız şampiyon oldu. Ayrıca Sema Çalışkan kızımız herzaman şampiyon. Mevlüt Yiğit de yeni şampiyon oldu. Dolayısıyla spora Iyaşspor olarak adım atmış olduk. Kross ve maratonda da daha önceki dönemlerde başarımız vardı, onlara da devam ediyoruz. Futbolda ümitliyim. 3 yıla kadar inşallah BAL’da şampiyon olacağız.

SAHA, SPOR TESİSİ KURABİLMEK İÇİN ARSALAR ALDIK

Ben spora önem veriyorum. Daha önce Ispartaspor’la ilgili 2000 yılındaki 2 ligte elde ettiğimiz bir şampiyonluğumuz vardı. Ondan sonra da desteklerimiz hep sürdü. Spora gönül vermiş bir insan olarak söyleyeyim;önümüzdeki dönemde saha, spor tesisi kurabilmek için arsalar aldık. 2 arsamız var. Onları birleştirmenin yollarını arıyoruz. Bir saha, spor tesisi kurabilirsek her dalda başarılı olabileceğimize inanıyorum.

KENDİ KADROLARIMIZI YETİŞTİREREK, BİR SPOR KULÜBÜNÜ ISPARTA’YA TESLİM ETMEK İSTİYORUM

Bir noktaya geldiğimiz Iyaş Ispartaspor olarak yolumuza devam etmeyi düşünüyoruz. Şuanda mevcut olan bir spor takımını alıp ünlülerden bir takım oluşturmaya kalksak buna bizim bütçemiz yetmez. Bir takımı omuzlayıp,yeniden takım kurmak, 2. ve 1.lige gitmek bizce hayal olur. Ben gerçekçi olmayan şeylerin üzerinde çok durmam. Biz kendi kadrolarımızı yetiştirerek, birspor kulübünü Isparta’ya teslim etmek istiyorum.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ispartalı

13 Haziran 2016 Pazartesi 14:58

Milletin parasını harcadığınızı unutmayın.onlara sormadan böyle babanızın çiftliği gibi paraları harcayamazsınız.ramazan ayında olduğumuzu hatırlatır,elinizi vicdanınıza koymanızı isterim.

Objektif

14 Haziran 2016 Salı 19:03

Ispartalı rumuzlu okur, bir futbolcu yetiştirip sattığı zaman nekadar çok parakazanılacak biliyormusun Bal liginde sonrada üst liglerde oynandığında Ispartanın müsabakalar nedeniyle kazanımının ne olduğunu biliyormusun, Bu yorumu hiç beğenmedim çok yanlış düşünüyorsunuz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR