26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA DAVRAZPOR'A SÜRPRİZ ZİYARET

ISPARTA DAVRAZPOR'A SÜRPRİZ ZİYARET

Spor

Akdeniz’in Süper Lig’deki gururu Aytemiz Alanyaspor’un KulüpBaşkanı Hasan Çavuşoğlu’ndan sürpriz ziyaret. Çavuşoğlu, Bölgesel Amatör FutbolLigi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Isparta Davrazspor’un antrenmanınıziyaret ederek başarılar diledi. Teknik Direktör Hasan Basri Kara, Antrenör GökhanÇelebi ve Kaleci Sofu Baykal’ın eski oyuncularının olduğunu belirten Çavuşoğlu,Isparta Davrazspor’u yakından takip ettiğini söyledi.

Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu daIsparta’da bir takım ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Vali Şehmus Günaydın’ımakamında ziyaret eden Başkan Çavuşoğlu, saat 14.00’te de Isparta Davrazspor’uantrenman yaptığı İl Özel İdaresi Yerleşkesindeki sahada ziyaret etti.

Saha girişinde Isparta Davrazspor Başkan Yardımcısı OğuzBaşaran ve Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu İsmail Cemil Aydoğdu ile TeknikDirektör Hasan Basri Kara tarafından karşılanan Çavuşoğlu, burada yaptığıkonuşmada şunları söyledi; “Bilindiği gibi Isparta bizim komşumuz. Yıllarca veher zaman iyi ilişkiler içinde olduk. Sporda da bu böyle olmuştur ve böyledevam edecektir. Isparta Davrazspor bizim komşu takımımız ve dolayısıyla kardeştakımımızdır. Sizi yakından takip ediyoruz. Alanyaspor olarak her zaman desteğehazırız.

Bizim olduğu gibi sizlerin de hakemlerden muzdaripolduğunuzu biliyorum. Maalesef hep aynı sorunları yaşıyoruz. Bu BAL ligi deolsa Süper Lig de olsa değişmiyor. Hakem hataları sizleri olduğu gibi bizleride mağdur ediyor. Ama ülke gerçeği bu ne yapalım. 3. Lig olarak hedefbelirlemişsiniz. Bu bizi çok mutlu etti. İnşallah şampiyon olarak hedefinizeulaşırsınız. Biz şampiyonluk yolunda her zaman yanınızdayız. Bakın, bizim takımkaptanımız Gökhan Çelebi Ispartalıdır. Sporu çok seven bir Valiniz var. Bu Isparta için çok güzel bir olaydır. SayınValimizin de desteği ile şampiyon olacağınıza inanıyoruz. Isparta’ya gelmişkenIsparta Davrazspor’umuzu da ziyaret edelim dedik.

Burada maçlarınızı 7 – 8 bin taraftarın veya sporseverinizlediğini öğrendik. Gerçekten çok mutlu olduk. Çünkü, bu kadar taraftar veizleyici Süper Ligin bir çok takımında bile yok. Örneğin bizim maçlarımıza bukadar seyirci gelmiyor. Tabii bu konuda Alanya’da etkinlik sayısının çok olmasıve insanların vakit geçirecek aktiviteyi bol miktarda bulmalarının da etkisivar. Ben, konuşmamın sonunda Isparta Davrazspor’a şampiyonluk yolunda bir kezdaha başarılar diliyorum” dedi.

                IspartaDavrazspor Teknik Direktörü Hasan Basri Kara ise ziyaretten duyduğu memnuniyetidile getirerek, “Hasan Abiye çok teşekkür ediyoruz. Gökhan’la birlikte beraberAlanyaspor’da oynamıştık. İnşallah bizimde hedeflerimiz var. Bizde Süper Ligdeolmayı hayal ediyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda ise; Aytemiz Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Muz’u ile ünlü olan Alanya’dan getirdiği muzları Isparta DavrazsporluTeknik Heyet ve Futbolcularına ikram etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıile sona erdi.







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR