19 Mart 2024 Salı

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'TEN OSB MÜJDESİ

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'TEN OSB MÜJDESİ

Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, Keçiborlu ilçe sınırları içerisinde, Havaalanı- Dinar kavşağı arasında tüzel kişiliği farklı olan 3.Organize Sanayi Bölgesi için 2500-3000 dekarlık yer arayışı içerisinde olduklarını açıkladı. 280 hektarlık Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi ile Karmaya dönüşen Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nden sonra tüzel kişiliği farklı olan 3. OSB için çalışmalara başlandı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'nın 3.Organize Sanayi Bölgesi'nin Keçiborlu ilçe sınırları içerisinde Havaalanı ile Dinar kavşağı arasında kalan bir noktada kurulması için yer arama çalışmalarına başlandığını açıkladı. KEÇİBORLU'YA 3.OSB TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 3.OSB için belirlenen alanın oldukça cazibeli bir noktada olduğunun altını çizdi. Keçiborlu ilçe sınırlarının Havaalanının olduğu yerlere kadar geldiğini Dinar Kavşağı'na kadar olan bölgede uygun yerler bulunabileceğini belirten Bilgiç, "Keçiborlu Belediye Başkanımız Yusuf Murat Parlak ile çalışmalarımıza başladık. Isparta'nın geleceği açısından 3.Organize Sanayi Bölgesi'nin kurulmasını şart olarak görüyoruz. Havaalanı ile Dinar kavşağı arasında kalan bölümde Keçiborlu Belediyemizin hizmet sınırları içerisinde 2500-3000 dönümlük bir yer arama çalışmalarına başladık. Belediye Başkanımız uygun yerleri çıkarıp, bize sunacak. Burada tüzel kişiliği ayrı olan bir organize sanayi bölgesi oluşturacağız. Bu çalışmayı çok önemsiyoruz. Çünkü Isparta'nın geleceğine hitap edecek bir sanayi bölgesi olacak. Lokasyon olarak da oldukça uygun. Bu proje Isparta'yı şaha kaldıracaktır. Hızlı tren geçiş hattında, otobanın, bölünmüş yolun ağzında. Limanlara kısa yoldan ulaşma imkanımız var. Böyle bir noktada inşallah Isparta'ya 3.Organize Sanayi Bölgesi'ni kazandıracağız" diye konuştu.

S.D OSB'Yİ GENİŞLETİYORUZ

Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi'nde de genişleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Mevcuttaki 280 hektara ilave olarak 170 hektarlık daha genişleme sağlanacağını belirten Bilgiç, "burada bir genişleme yapıyoruz. Tüzel kişiliği aynı kalarak Süleyman Demirel OSB'nin kapasitesini genişletiyoruz. Bu genişleme de çok önemli. Ama bizim Keçiborlu ilçe sınırları içerisinde yapmak istediğimiz ayrı bir OSB. Tüzel kişiliği farklı olacak bir sanayi bölgesi. Diğer taraftan Deri OSB'yi Karma OSB'ye dönüştürdük. Artık orada da başka sektörlerde yatırımlar yapılabilecek" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

25 Mayıs 2018 Cuma 01:05

Ak Parti yi tebrik ediyorum, yine halkın sevmediği aynı adamları aday gösterdi.Beş dönem başka adam mı çıkmadı Isparta' dan, çok yazık ,gidip esnafla halkla konuşmadan bu isimleri neden partiye veriyorlar ? Ak Parti Isparta' yı gözden çıkarmış demek ki.Bu adayları istemeyen herkes MHP ' ye oy verecek.Bence de güzel fikir.

.....

24 Nisan 2017 Pazartesi 20:00

organizenin girişine ışık yapılacagına . alt geçit yapılmalıydı (özkanların ) oradaki gibi

Serdar

24 Nisan 2017 Pazartesi 19:09

Isparta ya sanayinin gelmesi çok uzun bir süre gerektiriyor zamanla planladığınız işleri yapmaya çok vaktiniz olacak sıkıntı yapmayın ha o zaman da ne kadar sanayi gelir Allah bilir Durmak yok takdir ediyorum birileri uğraşıyor helal olsun

..

24 Nisan 2017 Pazartesi 12:11

önce şimdiki organize sanayisinin içindeki yolları bir asfaltlayın önce organizenin yolları kesekli tarla gibi.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR