29 Mart 2024 Cuma

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'TEN 12,5 MİLYONLUK BİR YATIRIM MÜJDESİ DAHA

SÜREYYA SADİ BİLGİÇ'TEN 12,5 MİLYONLUK BİR YATIRIM MÜJDESİ DAHA

Siyaset

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in bölgemize hizmetleri hızı kesilmeden sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde Taşevi ve Y.Tırtar köyleri için taşkın koruma projeleri için ihaleye çıkılmışken, ilçemiz merkezi için de büyük önem taşıyan Yalvaç Sel Çayı için iki ayrı taşkın koruma projesinin ihaleye çıkacağı müjdesi geldi.

İlçemiz merkezinde yer alan ve yıllardır bakımsız haliyle kötü görüntüye yol açan, ciddi ölçüde su kaybına neden olan ve bazen de su baskını gibi tehlikeli durumlara yol açan Yalvaç Sel Çayı için biri 7,5, diğer5 milyon liralık iki ayrı ihaleye çıkılacağı öğrenildi. Toplam 12,5 milyonluk projelerle ilçemiz merkezindeki Sel Çayı, hem estetik bir görüntüye kavuşacak hem su kaybı azaltılacak ve hem de taşkın oluşması engellenecek.

Yaşanan pek çok olumsuz olaya rağmen, Ak Parti hükümetinin icraatlerinden geri kalmadığını belirten Milletvekili Bilgiç, “Halkımızın ve yöremizin ihtiyaçları, hükümetimizin programı ve önceliklerine göre, sırasıyla karşılanmaya çalışılıyor ve çalışılacak. Bu projeler, büyük ve önemli projeler ve yapılması gereken çalışmalar. Bakanlığımızı ve DSİ Genel Müdürlüğü’nü çabalarından dolayı kutluyor, bu yeni yatırımın hayırlı olmasını diliyor,hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Biz de ISPARTA adına vekilimiz Bilgiç’e teşekkür ediyor,yeni hizmetler üretmek için gayret ve başarılar diliyoruz.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ısparta 32

23 Kasım 2016 Çarşamba 13:21

sdü tıp fakültesinde uygulama bölümlerinde ftr bölümleri dahil fetonun uyuyan fetocular. ile yandaşları belli onları araştırın karşınıza çıkacaklar. iktidarı zorda koymak için hastalara bile uygulamada farklı yöntemler uyguluyorlar. sizlede bu konuya el atmazsanız.onlar el atmaya devam ediyorlar. suçsuzlarla ugraşmayın gercek ortada

arz ederim vekilim

23 Kasım 2016 Çarşamba 09:26

sayın vekilim arz ederim. anlayan varsa anlatsın. tek ve aynı kriterden Isparta da ihraç var, göreve iade var sağlıkta. acaba başka illerde de oldumu. açığa alınmayanda oldu editöre isim verebilirim. saygılar. devletimize güveniyoruz . farklı uygulama yapanları mutlaka bulacaktır. Isparta sağlık böyle valilik onayıyla açığa alınmıştır

32

23 Kasım 2016 Çarşamba 09:06

Bu dönem sayın bilgiç gercekten aktif, sanırım ısparta vekilleri içinde bu döneme kadar en etkin dönemini yaşıyor Sayın bilgiç 15 temmuz sonrası kendine yanaşan bazı guruplara iyi niyetli yaklaşmış bazı kurumları bu gurublar yüzünden gereksiz yere rencide etsede bu gruplardan cabuk zaklaşp ıısparaya hizmet etmeye başlamıştır. tebrikler..

Burak

22 Kasım 2016 Salı 23:26

Sayın vekilim yatırım müjdeleri hep geliyor ama bi temel atma töreni göremiyoruz... syn cumhurbaşkanımızın ıspartaya bıraktıklarıyla üniversitemizle 40.piyade alayımızda devam ediyoruz. Sizlerden de birşeyler bekliyoruz artık ini

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR