25 Nisan 2024 Perşembe

SU SEVİNCİ!

SU SEVİNCİ!

Siyaset

 

AK Parti Milletvekili Recep Özel'in girişimleri doğrultusunda Atabey'den çıkan memba kalitesinde doğal kaynak suyu Harmanören Köyü'ne verilmeye başlandı. Artık köylüler yıllardır tarım arazilerisuladıkları ve tarımsal ilaç karışan sudan içmeyecekler.

Atabey'in doğal kaynak suyu AK Parti Milletvekili Recep Özel'in köyü olan Harmanören'e sulama kanalı yoluyla verildi. Kaynak suyu içmesevinci yaşayan köylüler emeği geçenlere bir yemek düzenleyerek teşekkür etti. Harmanönü Köyü'nde düzenlenen yemeğe ISPARTA Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Milletvekili Recep Özel, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy,Emniyet Müdürü Caner Tayfur, Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya ve çok sayı da kamu kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

Milletvekili Özel'in köyüne yaklaşık 9 kilometreden çıkankaynak suyunu içme suyu olarak  kullanmaya başlayan Harmanörenli köylüler ise,yıllardır arazi suladıkları ve tarımsal ilaçlama ile birleşen sudan kurtulduklarınıifade ettiler.

Milletvekili Özel yemekte yaptığı konuşmada ise,  emeği geçenlere teşekkür ederek, bu suyu sadece içme suyu için kullanılmasını konusunda uyardı. 


 


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

osman

10 Ağustos 2014 Pazar 16:47

sayın vekilim ve sayın valim bide bizim köye gelin hiç ugranmayan ve çivi çakılmayan bi mahalle egridir yuvalı yeliler mahallesi 40 yıl aradan sonra bi vekil ve vali görsün vatandaş sizleri davet ediyor ve bekliyoruz inşallah bi 40 yılda beklemyiz

milli eğitim bakanlığı velileri kandırdı

10 Ağustos 2014 Pazar 16:11

Anaokullarında okullaşma oranını artırayım diye değişikliğe giden Milli Eğitim Bakanlığı , devlet okullarından özel ana okullarına geçişlerin önünü açmış oldu. Çalışan anne ve babalar çocuklarının kayıtlarını anaokullarından sildirmeye başladı. Anaokulu artı özel etüt yerine çocuklarını özel anaokullarına vermeyi tercih ediyorlar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR