29 Mart 2024 Cuma

SOYLU'DAN İLGİNÇ BENZETME

SOYLU'DAN İLGİNÇ BENZETME

Siyaset

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, muhalefetin gösterdiği cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'nu isim vermeden eleştirerek, "Buldukları adam kime benziyor biliyor musunuz? 12 yıldır bu ülkede başbakanlık yapmış dünyanın her tarafında bizim bütün değerlerimizi onuruyla beraber temsil etmiş kişinin karşısına, sosyal medyada 'Bahaddin' diye bir tip var, onu çıkarmışlar, yazıklar olsun" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, muhalefetin gösterdiği cumhurbaşkanı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'nu isim vermeden eleştirerek, "Buldukları adam kime benziyor biliyor musunuz? 12 yıldır bu ülkede başbakanlık yapmış dünyanın her tarafında bizim bütün değerlerimizi onuruyla beraber temsil etmiş kişinin karşısına, sosyal medyada 'Bahaddin' diye bir tip var, onu çıkarmışlar, yazıklar olsun" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin il danışma meclisi toplantısına katılmak için bugün Isparta'ya geldi. Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda saat 19.00'da gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, İl Başkanı Osman Zabun ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan Soylu, 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacağını hatırlatarak, "İlk kez devleti bu millet ele geçirecek" dedi.

İSMİNİ SÖYLEMEDİ 'BAHADDİNE' BENZİYOR DEDİ

Muhalefetin çatı adayı Eklemeddin İhsanoğlu'nu rakip olarak görmediklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Soylu, "Bir cumhurbaşkanı adayı var biliyorsunuz, Kılıçdaroğlu onunla beraber. Doğru mu? Bu Bahçeli'ye ne demeli. O da onunla beraber, doğru mu? Buldukları adam kime benziyor biliyor musunuz? 12 yıldır bu ülkede başbakanlık yapmış dünyanın her tarafında bizim bütün değerlerimizi onuruyla beraber temsil etmiş kişinin karşısına sosyal medyada 'Bahaddin' diye bir tip var, onu çıkarmışlar, yazıklar olsun. Biz güçlü bir devlet olacaksak güçlü aktörlere ihtiyaç var. Biz isterdik ki başbakanımızın karşısında daha güçlü, daha kudretli, bizim ortaya koyduğumuz taahhütleri sonuna kadar takip edebilecek biri olsun" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞ

21 Temmuz 2014 Pazartesi 15:02

ACIYORUM BU ÜLKENİN İNSANLARINA VE BU DENLİ SAYGILIZCA SÖYLENEN SÖZLERE SN: SOYLU... BİRİLERİNE BENZETMEYE ÇALIŞTIGINIZ İNSAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUHMUR BAŞKANI ADAYI YAZIKTIR TÜN DÜNYA BU HABERLERİ OKUYOR YAKIŞIYORMU BU ŞEKİLDE BENZETME??? BU TÜR YORUMLAR DOGRU ASLINDA SİZE YAKIŞIR KAPI KAPI SİYASİ PARTİ GEZEN Bİ ADAM İÇİN NORMALDIR AMA EMİN OLUN MENFAATLERİNİZ BİRGÜN BİTER İŞTE O ZAMAN İNSANLARIN YÜZÜNE BAKAMAZSINIZ. BU TÜRKİYE CUMHURİYETİNE VE VATANDAŞLARINA YAPILMIŞ HAKARET. TİPİTİP SÜLEYMAN

kubilay uyguna benziyorsun

20 Temmuz 2014 Pazar 15:21

6 parti değiştirmişti Kubilay uygun. Ama soyadı soylu değildi, sadece kendine uygun bir parti arıyordu, haftalık parti değiştirdi ve değişimlerin sonucunda 2 trilyon TL parası oldu. Soylu acaba soyunu kaça sattı?

duman32

20 Temmuz 2014 Pazar 13:36

bu adam DP başkanı iken iyki oy verilip bir yere gelmemiş. T.C. Devletinin C.B. Adayı olmuş birine bu lafı etmesi ile seviyesi ortaya çıkmıştır

RUHİ ÇAPA

20 Temmuz 2014 Pazar 04:04

KARAKTER YOKSUNU,PERVANE

KOCAKURT

19 Temmuz 2014 Cumartesi 14:24

dİKKAST ETTİNİZMİ HİÇ İNSANIN İSMİ İLE KARAKTERİ UYUŞMUYOR..ADI SOYLU İSE SOYSUZ OLUYOR..

fg

19 Temmuz 2014 Cumartesi 13:07

hadsiz terbiyesiz omurgasız bir laf etmiş.kalibre bu kadar kapasite yok çünkü.koltuk verilip susturulmuş goygoycu

DOBRA

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:26

Kibir ve insanları aşağılama sizin mayanızda var. Sayın İhsanoğlu hiç olmazsa fırıldak değil.

+32

19 Temmuz 2014 Cumartesi 11:53

ACABA YANAR DÖNERLİK BU ÜLKEDE MESLEK Mİ OLDU DÜN NEYDİN BUGÜN NE OLDUN ÖNCE KENDİNE Bİ BAK SONRA BAŞKASINA LAF AT

A.B.

19 Temmuz 2014 Cumartesi 10:32

AKP GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞINDAN ÖNCE TAYYİP İÇİN SÖYLEDİKLERİNİ DE YAZSAYDINIZ DA TAYYİPİN DE KİME BENZEDİĞİNİ ÖĞRENSEYDİK. GEN.BŞK.YARD.LIĞI VEREREK NE GÜZEL SUSTURDULAR BUNU. EKMELEDDİN DE CUMHURBAŞKANI OLUNCA Bİ MÜDÜRLÜK VERSE DE SUSTURSA

Objektif

19 Temmuz 2014 Cumartesi 10:16

Süleyman Soylu bey başka bir partinin genel başkanıyken AKP hakkında atıp tuttuğunuz günleri biliyoruz unutmadık, şimdi nereden bahsediyorsunuz, sosyal medya benzetmesi kimin üzerinde daha iyi durur aklı kamil herkes anlar. Sayın Soylu Isparta'nın aklı ile alay ediyorsunuz. Size bu tarz söylemler yakışmaz. Neticede kötü söz sahibinindir.

Av. Burak YILDIZ

19 Temmuz 2014 Cumartesi 05:44

Sayın İhsanoğlu'nun eleştirileceği hiçbir şey bulamayıp; ancak adamın ismini ya da cismini eleştirebiliyorsunuz; sırf bu dahi ne kadar beyhude mülahazalar içinde olduğunuzun göstergesidir.. Yazık...

Doğrucu Davut

19 Temmuz 2014 Cumartesi 01:36

Lafa gelince, hırsızların ortaya çıkmasıyla " müslüman bir başka müslümanın açığını araştırmaz" diye söz paylaşırlar ama kendileri bir başka müslüman için yapmadlkları iftira bırakmazlar. Sizin inancınız menfaatinizle paralel gider. Seviyesizce bir yakıştırma... Yarın güç dengesi dğeişince kime yardakçılık yapacaklar bu soyu sorgulansıcalar..

Serkan Tarkan

19 Temmuz 2014 Cumartesi 00:12

Daha düne kadar tayyibe etmediği hakaret küfür kalmadı,şimdi gn.bşkan yrd.menfaatçi kaypak adamlar topluluğu al soyluyu vur kurtulmuşa...verdiği örnekte örnek olsa beyni hala ilkokul yaşı !

Cesur Gabakçı

18 Temmuz 2014 Cuma 22:54

Trollerin Efendisi Süleyman Soylu, 10 yıl İİT Başkanı olarak görev yapan Ekmeleddin Bey'e yaptığı bu saygısızlığın bedelini sandıkta görecek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR