19 Nisan 2024 Cuma

Senirkent'te Akşener hareketi

Senirkent'te Akşener hareketi

Siyaset

MHP'den kopan Akşenerciler boy göstermeye başladı. Senirkent'te Akşener hareketini destekleyenler iftarda buluştu. Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan ile Balıkesir Milletvekili İsmail Ok da Senirkent iftarına katıldı.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KOCA SENGETLI

03 Ağustos 2017 Perşembe 19:08

SENGETIN ADINI KÖTÜLEYEN CUNTACI EKİBİ

sen ketli

14 Haziran 2017 Çarşamba 13:04

devletin başına devlet gelecek. bahçelili hareket engellenemez.

gykb

13 Haziran 2017 Salı 01:56

Merak ediyorum "gazeteci" beyefendi iftara mı katıldı Akşener hareketi yorumunu yapabiliyor? Meral Akşener'in adı mı yazıyor bu insanların alınlarında.Siz böyle AKP, dolayısıyla Bahçeli yandaşı haberler yapmadan önce gazeteciliğin esaslarını,dürüstlük gerektirdiğini falan öğrenseydiniz keşke.İnsanların "dava arkadaşlarıyla" iftar yapma niyetiyle hareket ettiğini bilirdiniz.Neyse yandaşlığa devam siz de Atv'de bir koltuk kestirdiniz gözünüze herhalde.

Gök yeleli Bozkurt

13 Haziran 2017 Salı 01:42

Senirkent MHP'nin kalesi olduysa,Isparta teşkilatını Genel Merkezi yağlayanların değil bu adamların,Ülkü Ocağını bile kendi cebinden harcayıp açık tutmak için çabalayanların sayesindedir.Haddiniz olmayan insanlara,yüzlerine söyleyemeyeceklerinizi böyle klavyelerin arkasına sığınıp yalan yanlış sıralamayın.Dediğim gibi,onlarca korumayla gezmiyorlar ya yeri yurdu belli insanlar buyurun yüzlerine bakabiliyorsanız çıkın karşılarına söyleyin.

Gök yeleli Bozkurt

13 Haziran 2017 Salı 01:36

"şahmeran" rumuzlu fitnenin tillahını görmek istiyorsan da ülkenin baş"koltuklarına" bakacaksın.Bu adamlar bunca senedir ne beklemişler,ne görmüşler?Seneler önce ülkücü ruhu damarlarımızda hissettiren Kocadağ Kurultaylarını da,şu iftar yemeklerini de birkaçı bir araya gelip ceplerinden ödediler.Milletin vergisini,senelerdir MHPli olan belediyenin parasını yemediler.

Gök yeleli Bozkurt

13 Haziran 2017 Salı 01:33

Birisi de demiş ki "MHP'den atılanlar vatanperver olmuş". Bu insanların ömrü MHP'ye değil Ülkücü Hareket'e hizmet etmekle geçti,aynı Meral Hanım gibi.Devlet Bahçeli'yi değil,MHP'yi,destekledilerse de Bahçeli için desteklemediler.Ki Bahçeli'den her zaman şikayetçiydiler lakin başka seçenekleri de yoktu onlara yeni bir seçenek sunabilen de.Allah razı olsun Meral Hanım,Sinan Bey gibiler ayağa kalktılar da bu insanlar yalnız olmadıklarını, gerçek dava arkadaşlarının yine yanlarında olduğunu gördüler

Gök yeleli Bozkurt

13 Haziran 2017 Salı 01:31

Bu fotoğraftaki adamlar senelerce Fetöcülerden çektiği gibi belki bu hadsiz yorumları yazanlar bile onları yalıyorken her zaman cemaatlerin gerçek yüzünün farkında olmuştur. "sengetli" rumuzlu cahil cühelaya da kimin ne olduğunu öğrenmek isterse gidip bu insanlara -cesaret ederse yüz yüze- sormasını tavsiye ederim ki onlar eğilip bükülmezler, hep böyle dimdik durur ne olduklarını göstermekten çekinmezler.

Gök yeleli Bozkurt

13 Haziran 2017 Salı 01:31

Bu fotoğrafta gördüğünüz adamlar gerçek vatan sevdalıları, gerçek dava adamları, güçlerini sırtlarını yasladıkları koltuklardan değil birbirlerinden, 40-50 senelik davalarına,ülkülerine duydukları sevdadan alan adamlar. Siz kimsiniz ki bu insanları çakma darbelerden mesul tutuyorsunuz? MHP'nin başındaki koltuk sevdalısının şimdi yanında durduğu, reis kelimesini kirleten asrın lideriniz değil miydi Feto'yla can ciğer olan? Methiyeler düzen kurmayları değil miydi?

Vatanpervermiş

12 Haziran 2017 Pazartesi 22:03

Chpden atılanlar mhpden atılanlar vatan perver olmuş koltuk sevdalıları sizi vatanı agzınıza almayın bu millet 15 temmuzda gördü sizi altınıza iskembe koyacak seçime girinde görün

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN DOGRU

12 Haziran 2017 Pazartesi 21:55

BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN YAZAN KİŞİ SEN 2001 DOGUMLUYSAN SONUNA KADAR HAKLISIN DAHA ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM REİSİN YOKSA ELFESİK DÜŞÜNCELERİNİ GİT EVİNDE YAP

senget li

12 Haziran 2017 Pazartesi 18:02

Bunlardan bişey olmaz. Kendilerine yandaş toplama çabası. Meral ne diyordu 15 temmuzda ben Başbakan olacağım, yurt da sulh ilkesi diyordu. Bunlar bu milleti salak zannediyorlar galiba. çapulcu fetocular. darbe olsaydı sizi orda oturtmazlardi merak etmeyin.

Büyük Türkiye için

12 Haziran 2017 Pazartesi 13:33

18 adet adamız işgal edilmiş, insanlar 1400 liraya geçinmeye çalışıyor, et olmuş 40 lira. Markete girince, poşet dolmadan en az 30-40 TL ödüyorsunuz. Dağlarımız Çinli şirketlere mermer çıkarsın diye verilmiş. Çinliler mermeri çıkarıp, gemilerde işliyor, Amerikaya mamul olarak satıyor. Niçin bu işi biz yapmıyoruz. Türkiye bu kadar mı aciz, beceriksiz. Yoksa bizim bilmediğimiz ne gibi sözleşmelere imza atıldı. ihanet mi, beceriksizlik mi?

Güç zehirlenmesi

12 Haziran 2017 Pazartesi 13:29

Ohal ile yönetilen bu ülkeye adam gibi bir ana muhalefet partisi lazım. Sadece 5 ayda 7 milyar dolar daha kredi aldık, Varlık fonuna devredilen milli servetlerimiz yabancılara satıldı. Allah muhafaza savaş çıksa, mermi yapacak demir çelik fabrikamız yok. Cumhurbaşkanlığı korumalarının silahlarını bile Amerikadan alıyoruz. Korumalar bir kaç kişiyi hırpaladı diye, Amerika satış sözleşmesini feshetmiş. Etrafımız yangın yeri. Rusya'ya mı, yoksa İran'a mı güveneceğiz? Herkes düşman.

Serdar

12 Haziran 2017 Pazartesi 15:38

Sen biraz araştırma yap ,sallamışsın ülkesini bir şeye benzetemeyen Muhalefet bozuntusu

Turquoisee

12 Haziran 2017 Pazartesi 12:51

Senirkent ve senirkentliye fitnenin basi diyen zat ispartada siyasete yon veren yerin senirkent oldugunu unutmussun galiba senirkent 1946 yilinda tek partiye ve tek adama karsi tek vucut olmus demokrasinin kalesi oldugunu bil ahlaksiz

hk

12 Haziran 2017 Pazartesi 09:05

o insanların arasında oturan doğunun başbuğu Yılma Durak ağabeyimiz de yanlış yapıyorsa MHP den ayrılan herkes yanlış yapıyor demektir ....

Kral bozkurt

12 Haziran 2017 Pazartesi 04:21

Akşenerle yola devam. Gercek vatan sevdalıları

YILDIRIM ®

12 Haziran 2017 Pazartesi 02:39

Biz ayrıldık mı. Koltuk sevdalısı ne olacak bakalım göreceğiz... direk baraj altı

Şahmeran

12 Haziran 2017 Pazartesi 00:50

Senirkent MHP nin kalesi değil, fitnenin ta alasıymış

Vatandaş Rıza..

12 Haziran 2017 Pazartesi 00:37

MHP den ayrı bir parti kuracak gibi görünüyorsunuz,durum ortada. Fakat oylar iki ,üçe bölünürse ve en kötüsü baraj altında kalınırsa, kimin işine gelir? Kim kazanır? Bunları da hesap kitap etmek lazım. Hayırlısı olsun..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR