25 Nisan 2024 Perşembe

ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR 48 İNCİ DURAĞI ISPARTAYDI

ŞEHİR ŞEHİR GEZİYOR 48 İNCİ DURAĞI ISPARTAYDI

Siyaset

7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'ye destek vermek üzere hiçbir kurum ve kuruluşun desteği olmadan kendi imkanlarıyla Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, bu kez de başkanlık sistemine destek vermek için yollara düştü. Şimdiye kadar 25 bin kilometre yol yapan Özavcı'nın 48'inci durağı Isparta oldu. Üzerinde 'dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan' yazılı olan ve Cumhurbaşkanı forsu çıkartması bulunan aracıyla Kocaeli'den yola çıkan Özavcı,başkanlık sistemine destek için yollarda olduğunu söyledi.

 

Isparta'da gazetecilere açıklamada bulunan Özavcı,"Türkiye'mizin güzel ili Isparta'dayız. Cumhurbaşkanı'na destek vermek için, başkanlık sistemine destek vermek için Türkiye'yi il il geziyorum. Milli demokratik yeni Türkiye'nin ilk başkanı, özgürlüğün ve yenilmezliğin şahsiyetlidik duruşu ve bağımsızlığın anıt ismi yükselen yeni Türkiye'nin kurucusu,memleketin kurtarıcısı, milli idarenin lokomotifi, milletin evladı, memleketin adamı Recep Tayyip Erdoğan'dır. İşte ben bu milletin bir evladı olarak bu milletin kadrini kıymetini bilmek ve değerini teslim etmek adına ona destek olmak kutlu yürüyüşüne katkı vermek misyonunu geleceğe taşıyarak yaşatmak içinbu faaliyeti başlattım ve yollardayım" dedi.

 

"BU OYUNU BOZALIM"

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüyüşünün dik durmak, adalet ve kalkınma demek olduğunu aktaran Özavcı, "Onun yürüyüşü, tüm dünya düşkünlerinin sesi, dirilişi, direnişi ve kalkışı demektir. Ben bir Kürt kardeşiniz olarak Cumhurbaşkanı'na destek vermek için buradayım. Hep beraber elele verip bu oyunu bozalım. Bir beraber olalım. Türkiye'yi dahi ileri seviyelere getirelim" diye konuştu.

 

"BİR SORUN YAŞAMADIM"

 

Terör operasyonlarının sürdüğü doğu illerine de gittiğini ve bir sorun yaşamadığını aktaran Özavcı, "Gittiğim yerlerde gördüm ki Cumhurbaşkanımızı halk çok seviyor. Kimisi 'babam' kimisi 'canım' kimisi 'reis'diyor" görüşünü iletti. Özavcı, bir sonraki durağı Afyonkarahisar'a gitmek üzere Isparta'dan ayrıldı. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

EROL

06 Mayıs 2016 Cuma 12:18

Şırnakta, Diyarbakırda, Hakkaride gez aynı araçla görelim kürtlüğünü..

Polis

05 Mayıs 2016 Perşembe 17:32

Araç üzerine, ön kaputa resim vb. yapistirmak yasalarca yasaktır. Neden 25 bin km yapan bir araç bir polis kontrol noktasında durdurulup bu yasa dışı olay giderilmiyor ? Atatürk resmi olan araç gecen sene trafikten men edildi. Yazık size cok yazık... Nereden geldiğinizi unutmayın!

ARAC

05 Mayıs 2016 Perşembe 15:52

arac ruhsatına işli mi kaplama ? vizeden nasıl geciyor?*

Ali

05 Mayıs 2016 Perşembe 13:53

Destek yok derken))) Geçen gece Polis evine girdi bu araç... Acaba her rastgelen polis evine girip kalabiliyor mu? Hani hiç bir destek yok muş ya!!! Farklı biri de bir başkasının reklamını yapsa aynı toleransla bütün kapılar açılır mı???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR