25 Nisan 2024 Perşembe

PARTİ BİNASININ KAPISI ÇİLİNGİR İLE AÇILDI

PARTİ BİNASININ KAPISI ÇİLİNGİR İLE AÇILDI

Siyaset

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde, genel merkezin kararını geri çevirip istifa etmeyen İYİ Parti İlçe Başkanı İlhan Yüksel, partiden ihraç edildi. Yüksel’in anahtarlarını teslim etmediği parti binası ise kapısı çilingir yardımıyla açılarak devralındı.

İYİ Parti Yalvaç İlçe Başkanı İlhan Yüksel, son seçimlerin ardından genel merkezin tavsiye kararına uymadı ve istifa etmedi. Genel Başkan Meral Akşener ve Isparta Milletvekili Aylin Cesur hakkında olumsuz açıklamalar yaptığı gerekçesiyle kesin ihraç istemiyle Disiplin Kurulu’na da sevk edilen İlhan Yüksel, partiden ihraç edildi.

PARTİ BİNASININ ANAHTARLARINI TESLİM ETMEDİ

İhraç edildikten sonra il yönetimi tarafından karar kendisine tebliğ edildi ancak iddiaya göre İlhan Yüksel parti binasının anahtarlarını gelen yöneticilere teslim etmeyi reddetti.

ÇİLİNGİRLE KAPI AÇILDI

Bu gelişme üzerine Yalvaç’a giden İl Başkan Yardımcısı Ramazan Kabalak, ilçe binasının kapısını çilingir yardımıyla açtırdı ve parti yönetimini devraldı. Yalvaç ilçe teşkilatına yakında yeni atama yapılacağı belirtildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İLHAN YÜKSEL İYİ PARTİ YALVAÇ İLÇE BAŞKANI

30 Kasım 2018 Cuma 11:19

Yalan yanlış verilen bu haberden sonraki gelişmeleri izniniz olursa kamuoyuna arz etmek istiyorum.29.11.2018 günü herhangi bir resmi izin olmadan Ramazan KABALAK ve yanındakilerin binaya girmesi sonucunda Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundum.Ayrıca İYİ PARTİ ISPARTA İL BAŞKANLIĞI'nın da 45 günlük sürede kongresini yapmadığından MÜNFESİH duruma düştüğünü ve Ramazan KABALAK'ın herhangi bir yetkisi kalmadığını izah ettim.YALVAÇ İYİ PARTİ kongre istemektedir.Bu iş atamayla ****ürülemez.

Abuziddin

21 Kasım 2018 Çarşamba 01:13

Beter olsunlar

haylaz

21 Kasım 2018 Çarşamba 00:24

neler oluyor iyi olsun dedik iyiçe suyunu çıkardınız yazıklar olsun iti köpeği güldürüyorsunuz bazıları bayram ediyor bu duruma karşı

Ispartalı

21 Kasım 2018 Çarşamba 00:21

Sizin siyasetiniz buysa ülkeyi nasıl idare edeceksiniz yada hangi cesaretle talip oldunuz bilmem!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR