20 Nisan 2024 Cumartesi

OY İSTEDİĞİMİZ KİŞİ DÜNYA LİDERİ

OY İSTEDİĞİMİZ KİŞİ DÜNYA LİDERİ

Siyaset

AK Parti Gönen İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Isparta- Gönen Kardeşlik İftarı yemeğine katılan Milletvekili Recep Özel, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin konuştu. Özel: "Bu seçim her zamankinden farklı bir seçim hem çok kolay, hemde çok zor. Oy istediğimiz kişi DÜNYA LİDERİ"dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatlarının her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak AKParti Gönen İlçe Başkanlığı tarafından verilen yemeğe, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Haydar Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanvekili Emin Korkmaz, İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan, AK Parti Isparta Belediye Meclis üyesi Kadir Dal, bazı İlçeve Belde Belediye ve Teşkilat Başkanları da katıldı.

Isparta - Gönen Kardeşlik İftarında konuşan Milletvekili Recep Özel, 10 Ağustos 2014 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin önemli mesajlar verdi.


DÜNYA LİDERİNE OY VERECEĞİZ

AK Parti Isparta Milletvekili Özel, konuya ilişkin şu açıklamada bulundu: "Önümüzde Yeni Türkiye'nin çok önemli bir seçimi var. 2007yılında halkın Cumhurbaşkanı seçmesini istemeyenler, herkesten önce ortaya bir çatı aday çıkardılar. Daha ne yaptıklarından dahi haberleri yok. Bu seçim bizler için hem çok kolay hemde çok zor. Diğer seçimlerde Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Milletvekilleri ve Belediye Başkanları için oy istiyordu, şimdi biz Dünya Lideri için oy isteyeceğiz. Benim partili arkadaşlarımızdan ve AK Parti sevdalılarından isteğim şudur; kamuoyunda Sayın Erdoğan'ın seçimi ilk turda rahatlıkla kazanacağı konuşuluyor. Bunun rehavetine kapılıp sakın ha çalışmamazlık yapmayın. Son dakikaya kadar canımızı, tırnağımıza katıp çalışmamız gerekiyor. Muhalefetin adayını hafife alıp, sandığı sahip çıkmamazlık yapmayın.


GÖNEN'DE TÜRKİYEORTALAMASI ÜZERİNDE OY ALMALIYIZ

Gönenli partililere ve vatandaşlara seslenen Milletvekili Recep Özel: "Gönenli kardeşlerimiz 30 Mart Belediye Başkanlığı seçimlerinde bizlere destek oldu ve Belediye'yi kazanmamızı sağladı. Gönen halkı AK Parti'yi ve Sayın Başbakanımızı sever. O yüzden Gönen'de, Türkiye ortalamasının üzerinde oy almamız gerekiyor. Nasıl 30 Mart seçimlerinde sandığına sahip çıktınız, yine bu seçimlerde de Başbakanımız için sandığa sahip çıkmanızı istiyorum" dedi. Isparta - Gönen Kardeşlik İftarı Yemeğindekonuşan diğer bir isim ise AK Parti 23. Dönem Isparta Milletvekili Haydar Kemal Kurt oldu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin önemli açıklamalar yapan Haydar Kemal Kurt: "




BİZ HZ. MUSA GİBİ DUAEDİYORUZ

Konuşmasına Hz. Musa'nın duası ile başlayan Haydar Kemal Kurt,AK Partililerinde o duayı ettiğini söyleyerek " Ey rabbim; Göğsümü aç,genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de anlasınlar beni"dedi. Kurt, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Parti olarak kurulduğumuz yıldan itibaren toplam 8 seçime girdik. 6 tanesi normal seçim, 2 tanesi ise referandum oldu. Allah'a Hamd olsun ki, bu millet her seçimde bize sahip çıktı.AK Parti, vatandaşın yıllardır özlemini çektiği, oyunu emanet edebileceği birpartidir. Bu parti milletin partisidir. Hafızalarımızı yoklamakta fayda var.2007 yılında biz Cumhurbaşkanını halk seçsin dedik ve referanduma gittik. O zamanbu halkın Cumhurbaşkanı seçemeyeceğini resmen söyleyenler şimdi çatı meraklısıoldu ve aday çıkardılar. Ama halk bunlara o seçimde de gereken cevabı verdi ve yüzde 68 oyla Cumhurbaşkanını BEN seçerim dedi. 

Şöyle de bir gerçek var o dönem halkın iradesiyle dalga geçenler bugün bir çatı aday çıkardılar, hangi partinin adayı olduğu bile belli değil. Bunlar birkaç ay önce Recep Tayyip Erdoğan adayolamaz dediler, boylarının ölçüsünü aldılar. Şimdi de Köşk'e çıkamaz diye çığırtkanlık yapıyorlar. Her zamanki gibi yine boylarının ölçüsünü alacaklar. 10Ağustos Pazar günü halk kendi adayını köşke çıkartacak ve vesayet işleyişine son verecek. Tayyip Bey'in Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte bütün dünya Yeni Türkiye'ninne olduğunu görecek. Ana muhalefet, yavru muhalefet, tabela muhalefet ve ne olduğu belirsiz muhalefette sonra ne yapar onu da göreceğiz" dedi. Programın dilekve temenniler bölümünde konuşan AK Parti Isparta Belediye Meclis üyesi ve grupsözcüsü Kadir Dal'da, bütün ilçe halkında ve Ispartalılardan AK Parti Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a seçimlerde destek vermesini istedi. Konuşmaların ardından Gönen İlçe Teşkilatı tarafından başta Milletvekili Recep Özel olmak üzere partiye ve ilçeye katkı sağlayanlara plaket takdim edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DOBRA

19 Temmuz 2014 Cumartesi 12:48

Tayyip Erdoğan için "Dünya Lideri" Sloganı Son gelişmelerden sonra müstehzi bir gülüşle, gülünç bir slogana dönüştü.Artık Alay, saraka sloganı oldu. Artık bunun farkına varın da hem sizin liderinizi hem de kendinizi gülünç duruma düşürmeyin.

ıspartalı vatandaş

15 Temmuz 2014 Salı 11:48

sayın RECEP ve HAYDAR VEKİLİM suçlusunuz,NEDEN çünkü yeni İL BAŞKANI osman zabun ve yönetimini geç atadınız. 1 yıl önce atamış olsaydınız biz belediye seçimini KAZANIRDIK. ISPARTADA ak partiye dinamizm geldi bu arkadaşların sayesinde.ilçelere yada çarşı merkezi bir dolaşın herkez ak partinin nasıl iyi çalıştığını söylüyor.

KURT

15 Temmuz 2014 Salı 10:53

HAYDAR KEMAL KURT'UN kardeşi için yeni okul müdürü olacak diyorlar. kadrosunun bulunruğu okul, başka bir okulla birleştirilip Müdürlüğüne eski millet vekili Haydar beyin kardeşi Müdür olarak atanacak. Müdür Yardımcılıklarında da kendi ekibini kuracakmış.

cihan

15 Temmuz 2014 Salı 01:30

Zor zamanlarda ortadan kacan ahmet bilgin yine ortaya cikmis!

ak

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:27

Recep Tayyip Erdoğan'a canım feda...Ama bu teşkilat adam olmaz!..

emekli

14 Temmuz 2014 Pazartesi 12:12

Madem dünya lideri IŞİD'in elinde bulunan rehin vatandaşları kurtarsın o zaman.

doç dr polat

14 Temmuz 2014 Pazartesi 02:39

Sayın Haydar K. ve Recep Ö. nedense sizi görünce mide spazmı geçirenlerden biriyim. Bir süre daha ortalıkta görünmeyin.

VATANDAŞ

14 Temmuz 2014 Pazartesi 10:48

GÖNENE HİZMET ETMİŞ ARKADAŞLAR SANIRIM UNUTULDUMU YOKSA KASITLI OLARAK MI FOTOĞRAFLARI KOYMUYORSUNUZ SAYIN BOMBA 32

ceha

14 Temmuz 2014 Pazartesi 00:25

Adam gibi adamsın Ali Bolat kim ne derse desin....

cihan

14 Temmuz 2014 Pazartesi 00:16

O zor gunlerde calisan teskilat unutuldu baskan...

ekmelettin

13 Temmuz 2014 Pazar 16:09

bu recep özel ile ali bolat ve haydar kemal kurt u gördüğüm zaman nedense kıl kapıyorum. sırf bu yüzden oyumuzu tayyibe vermeyecegim. ıspartanın vizyonu bu adamlarsa yazık valla

kapasite

13 Temmuz 2014 Pazar 15:21

il genel meclisi başkanına bi bakın ciddiyetsiz kot pantolanla çıkıp gelmiş.

hasan

13 Temmuz 2014 Pazar 11:49

haydar halen milletvekili olabileceğini düşünüyor herhalde hala ortalıklarda hangi yüzle dolaşabiliyor anlamış değilim. osmanınız nerede. neden iftarı kendinize veriyorsunuz fakirleri doyurmuyorsunuz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR