19 Nisan 2024 Cuma

ÖNCE KULUÇKA YUVASINDAN BİR ÇIKSIN

ÖNCE KULUÇKA YUVASINDAN BİR ÇIKSIN

Siyaset

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, 'Şantajla oy istiyor diyen'CHP İl Başkanı Vedat Şenol için, "Isparta’nın merkezindeki kuluçkayuvasından çıkıp da çevresine bir açılsa, teşkilatıyla bir bağlantı kursa zatenbunların böyle olmadığını görecektir" dedi

 CHP İl Başkanı Vedat Şenol'un , Ak Parti İl Başkanı OsmanZabun için ' Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi köy muhtarlarından şantaj vetehditle oy istiyor' şeklindeki açıklamasına Zabun'dan beklenen yanıt geldi.Zabun gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir iddianın kendi üzerineyakışacak bir iddia olmadığını belirterek, şunları söyledi:

 

TEHDİTLE İŞİMİZ OLMAZ

"Sayın Şenol ve partisi geçmişlerine baktıkları zaman kiminasıl tehdit ettiklerini, bu ülkede iktidarları döneminde nasıl terörestirdiklerini, bu milletin bütün unsurları pekala bilmektedir. O yüzden buancak kendi durumunu ifade eder. Bizim işimiz asla tehditle olmamıştır. Bizimkültürümüzde tehdit yoktur. Bizim kültürümüzde sevgi var, gönül bağı var, aşkvar.Bu

millete böyle bir bağlılık var.Hamd olsun bugüne kadar da bumillet bize gereken desteği verdi. Milletimizle aramızda böyle bir gönülköprüsü oluştu. Bizim ilçe ziyaretlerimizde muhtarlarımızın görüşme ve toplantıtalepleri oluyor. Onların taleplerini karşılamak adına teşkilat toplantımızıyapmadan önce onlarla birlikte oturuyoruz ve onların,köylülerimizin taleplerinive sorunlarını dinliyoruz. Orada karşılıklı olarak fikir müzakeresi, fikiralışverişi yapıyoruz ve çözüm yollarını birlikte arıyoruz. Bizim asla öyletehdit gibi bir durumumuz olmaz.

 

ÇEVREYE BİR AÇILSA BÖYLE OLMADIĞINI GÖRECEK

Sayın Şenol Isparta’nın merkezindeki kuluçka yuvasındançıkıp da çevresine bir açılsa, teşkilatıyla bir bağlantı kursa zaten bunlarınböyle olmadığını görecektir. Ama burada belli bir merkezde oturup da sağdan soldangelen olumlu olumsuz telefonlara itibar etmek bir siyasetçinin yapacağı işdeğildir. Bence sahaya çıksın bir görsün bakalım. İlçelere, köylere gitsin.Yani televizyon kanalını, ekranı gördükçe karşısına geçip açıklama yapmaklaolmuyor bu işler. Vatandaşla milletle el ele göz göze temas kurmak ile oluyor.

 ONUN TOPLAM TAHSİLİ KADAR BENİM TARİH TAHSİLİM VAR

Şenol'un kendisine Türk tarihini bilmiyor' diyerek Şu ÇılgınTürkler kiti banı okumasını tavsiye etmesine yönelik olarak da yanıt verenZabun, " Sayın Şenol’un tavrı gerçekten çok trajikomik. Şenol, ‘ acaba neredemalzeme bulabilirim veya birisi nerede açıklama yapmış, buna nasıl karşısaldırı oluşturabilirim’ düşüncesiyle sürekli bir teyakkuz halinde. Ama benim onatavsiyem; bu şekilde bir basın takip merkezi gibi çalışacağına sahaya birçıksın, köylülerimizle, vatandaşımızla, milletimizle bir el ele tutuşsun, birgönül bağı kursun.Ben Sayın Şenol’ un açıklamalarını çok fazla kale almıyorum.Fantastik romanlardan tarih

okunmaz. Böyle bir şey yok. Diyecek fazla bir şey debulamıyorum. Çok fazla da ilgilendirmiyor beni. Biz işimize bakıyoruz. Onuntoplam tahsili kadar benim tarih tahsilim vardır. Geçsin bu işleri"

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

asd

22 Temmuz 2014 Salı 18:13

şükrü başkanın verdiği ayarı neden yazmıyorsunuz gazetecilerr.zabunun nasıl morardığını yazssanıza yemez dimi

japon tv si izliyon galiba

23 Temmuz 2014 Çarşamba 00:38

sen kardeş japon tv si izledin galiba.PROGRAMIN TEKRARI OLUR ..BENCE TEKRAR İZLE. TÜM ISPARTALI ESNAF BU KONUDA OSMAN ZABUNU DESTEKLEDİ. HALA ITSO ITKM NEDEN BİTMİYOR DİYE BELEDİYEYE SORAMIYOR..NEDEN ACABA? ISPARTALI ESNAFI DÜŞÜNDÜĞÜ İÇİN OSMAN BEYE TEŞEKKÜRLER.

ALİ ÖZ

22 Temmuz 2014 Salı 14:45

ÇALIDA GÜL BİTMEZ CAHİLE LAF YETMEZ.OSMAN BEY CAHİLE SUSMAK EN GÜZEL CEVAPTIR.ADAM YERİNE KOYMAYIN LÜTFEN.AĞZI OLAN KONUŞUYOR.

VATANDAŞ

22 Temmuz 2014 Salı 13:59

sayın başkanım osman zabun helalin var bunlara fırsat verme bizlerde yanındayız bunlar ne yapacağını da bbilmiyorlar ne konuşacağını da Allah yolunu ve yolunuzu açık etsin herzaman sizinleyiz sizlerleyiz

a

23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:52

zırcahil

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR