27 Nisan 2024 Cumartesi

ÖMER ŞENGÖL DOĞRU BİLGİ VERMİYOR

ÖMER ŞENGÖL DOĞRU BİLGİ VERMİYOR

Siyaset

 

AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla bütün ilçelerde süreniftar yemekleri son olarak Eğirdir’de yapıldı. Halkın katılımıylagerçekleştirilen yemeği ayrıca AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AKParti İl Başkanı Osman Zabun 23’ncü dönem Milletvekili Haydar Kemal Kurt, İlGenel Meclis Başkanı Ali Bolat, Parti Yöneticileri ve yüzlerce vatandaşkatıldı.

İftar yemeğinden sonra konuşan AK Parti Isparta MilletvekiliRecep Özel: “AK Parti olarak biz Vefa’ya önem veren bir partiyiz. GenelMerkezimizin talimatıyla bu yıl Mübarek Ramazan ayında iftar sofralarımızdabirlikteliği pekiştireceğiz. Eski ve yeni yöneticilerimiz ağabeylerimiz,ablalarımız bir araya geliyor. Bu sayede halkımızla bir arada olma fırsatınıbirkez daha elde ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız veCumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan, vefaya önem veren bir insandır. Kendisisiyaset tarihine vefa duygusunu getirdi. Diğer siyasi partilerde olmayan vefaduygusu AK Parti’de ve AK Partililerde vardır. İftar sofralarımıza geçmişteemeği geçen arkadaşlarımızın katılması bizleri onurlandırıyor” dedi.

Konuşmasında siyasete de değinen Milletvekili Recep Özel: “30Mart yerel seçimlerinde Eğirdir’de Belediye Başkanlığını kazanan Ömer Şengöl’ütebrik ediyorum. Ancak Şengöl’e şunu söylemek istiyorum; halka doğru bilgi ver.Yalan yanlış beyanatlarla geçmiş dönemde ki AK Partili Belediyeyikaralayamazsın. Mali Tabloya bakıyorum bir sürü borç var diyorsun. Ama gidip8-9 tane son model araba alıyorsun. Hem borç var diyorsun, hem arabaları nasılalıyorsun? Söylediklerinle yaptıkların birbiriyle çelişki uyandırıyor. AK Partidöneminde bu ilçeye güzel şeyler yapıldı. Sen uzun dönem Belediye Başkanlığıyaptığın halde bizim kısa dönemde yaptığımız hizmetleri ilçene yapmadın. Şuaniftar açtığımız düğün salonu ve AVM binasını dahi AK Partili Belediye yaptı. Seninbizlere teşekkür etmen gerekiyor. Yanlış beyanlarla ve geçmişi kötüleyerekhizmet verilmez. Eğirdirli hemşerilerimizin içi rahat olsun. 50 yataklı DevletHastanesi ihalesi tamamlanmak üzere ve Emniyet Binası da bitirilmek üzere.Eğirdililer her şeyin en iyisine layık”

TÜRKİYE ORTALAMASININÜZERİNDE OY BEKLİYORUZ

Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinenMilletvekili Özel: “10 Ağustos’ta bu halk ilk kez kendi Cumhurbaşkanınıseçecek. Eğirdirli hemşerilerimizde Türkiye ortalaması üzerinde bir oybekliyoruz. Sizler her zaman bizlere destek oldunuz. Şimdi de dünya liderineşahsi destek bekliyoruz. Mazlumların sesi olmak için Sayın Recep TayyipErdoğan’ı ilk turda yüksek bir oy oranıyla Çankaya Köşküne çıkarmalıyız. 10Ağustos’tan sonra Türkiye daha da güçlü olacak. AK Parti’de siyaset yapmakşeref ve onurdur” dedi.

BU MİLLET DİĞERİKTİDARLARDAN

EŞEĞİNİ VE BUĞDAYINISAKLIYORDU

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun’da yaptığı konuşmada birlikve beraberliği değinerek şu açıklamada bulundu. “Bu millet 10 Ağustos’ta RecepTayyip Erdoğan’ı, halkın adamını Çankaya Köşküne yüksek bir oy oranıylaçıkartacaktır.  Türkiye son 10 yolda çokyok kat etti. Artık bu millet neyin ne olduğunu çok iyi biliyor. Recep TayyipErdoğan’ı bağrına bastı. AK Parti, Türkiye’de yeni bir sayfa açtı. Bakın geçmişdönemlerde vatandaşlar ahırda ki eşeğini, ambarda ki arpa ve buğdayınıbunlardan saklıyordu. Biz iktidara geldik ve Türkiye değişti. AK Parti bunlarınhalk düşmanlığı siyasetini yok etti. Halkın partisi olduk.  Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. 2007yılında biz Cumhurbaşkanını halk seçsin derken, bu çatıcılar ve destekçileri buhalkla Cumhurbaşkanı seçecek irade yok diye dalga geçmişti. Bugün bakıyoruz kihepsi biranda halkçı oldu. Ama bunlar boylarının ölçüsünü yine alacaklar.Halkın iradesine güvenmeyenler ve dalga geçenler şimdi neler yapıyorgörüyorsunuz. Ispartalılar Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sever ve bağrına basar. Buçatıcılar, milletin iradesine güvenmeyenler hangi yüzle oy isteyecekler merakediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

OSMAN NURİ

16 Temmuz 2014 Çarşamba 10:22

OSMAN NURİ ÖZMERAL neden yoktu:? vefadan mı

oylar sana değil

15 Temmuz 2014 Salı 21:49

sayın vekil başbakanımız için canımız feda ama sen gölge ettikçe soğuyoruz

ak ıspartalı

15 Temmuz 2014 Salı 11:22

eğirdir yeni yönetimi başarılı gibi gözüküyor.SAYIN OSMAN ZABUNU VE EKİBİNİ KUTLAMAK GEREKİYOR.Yemekte herkez vardı. tebrikler zabun!

kadir

14 Temmuz 2014 Pazartesi 11:57

sayın vekil vefa sana kul köle olmakmı.çünkü sana yakın olmayanları ak partilide olsa çiziyorsun.bunu yaşayanlardanım.ama vatandaş olarak haziran 2015 te bende çizmesini bilirim

erk

14 Temmuz 2014 Pazartesi 11:50

İftar,yemek,şölen,eğlence dedinmi herkes orada .Fakire yardım,mazlumlara sahip çıkma,garibe kol kanat germe dedinmi kimse ortalarda olmaz..Geçen yılki ramazan ayı yayınlarına bakın aynı kareler aynı resimler aynı kişiler..

Mübarek İnsan

14 Temmuz 2014 Pazartesi 01:47

sayın vekilim. Gördüğümüz kadarı ile her yere koşturuyorsunuz. Fakat tek başınıza ne kadar başarılı olabilirsiniz ki. Lütfen öncelikle ak partiyi sülük gibi emenleri partiden atın. gerçek dava adamlarını sahip çıkın. Sonradan çakma partilileri prim vermeyin.

Ibrahim

14 Temmuz 2014 Pazartesi 04:58

Yolda gorduklerinizle yola devam hicte vefali degilBir olun beraber olun

başbakanımız derki

14 Temmuz 2014 Pazartesi 04:08

SAYIN BAŞBKANIMIZ DERKİ,partinin kuruluşunda ak partiye üye olan ile şimdi 2014 yılında partimize üye olan arasında hiç bir fark yoktur....! o yüzden ayrım yapmaylım başbakanımız ne derse o!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR