23 Nisan 2024 Salı

FLAŞ GELİŞME ISPARTA'DA MHP'DE ŞOK EDEN İSTİFA

FLAŞ GELİŞME ISPARTA'DA MHP'DE ŞOK EDEN İSTİFA

Siyaset

MHP Yenişarbademli İlçe Başkanı Güral Altınışık İlçe Başkanlığından ve Partisinden istifa ettiğini söyledi. İstifa Dilekçesini İl Başkanlığına ve Genel Merkeze gönderdiğini beyan eden Güral Altınışık "Bir dönem Demokratik bir mücadele sürdürdük ama bu mücadelede hakaretlere maruz kaldık, rencide edildik, haksızlıklara uğradık. Ülkücü arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum. Onlar da haklarını helal etsinler. En son olarak Sayın Bahçeli'nin Ahmet Türk'e sahip çıkması beni derinden yaralamış ve istifa etmeme neden olmuştur" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YENİŞARLI ÜLKÜCÜ

29 Kasım 2017 Çarşamba 22:04

ÜLKÜCÜLÜK LAFLA OLMAZ İCRAATLA OLUR BAŞKANI TEBRİK EDERİM BEN 12 EYLÜL 1980 ÖNCESİNİ YAŞAMIŞ BİR ÜLKÜCÜ OLARAK ÜLKÜDAŞLARI ÖZLERİNE DÖNMEYE DAVET EDİYORUM

Hasan doğruyol

18 Ocak 2017 Çarşamba 12:52

Ben şaşırmadım. En son yerel secimlerde; görüntü mhp de oyu chp deydi. chpli belediye baskaniyla secim sonrası omuz omuza zafer fotografı hala profilinde duruyor. Bahçeli yi eleştirmeden kendine baksın.

ISPARTALI

18 Ocak 2017 Çarşamba 12:44

Bugüne kadar MHP'den başkasına oy vermemiş birisi olarak söylüyorum. Sayın BAHÇELİ orada durduğu ve bu tutumu sürdürdüğü müddetçe artık asla MHP'ye oy vermem. Zaten yemin de ettim MHP'ye oy vermiyeceğim diye.

Vatan daş

18 Ocak 2017 Çarşamba 12:23

Başkan keşke cuma akşam mesai bitiminde istifa etseydi, piyasalar alt üst...

123

20 Ocak 2017 Cuma 10:45

Doğru Ahmet Türkün Evine Devlet Bahçeli Gitti,Ahmet Türkün Karısının Halini Hatırını Soran ,Chp lilere Oy Verdi zatennn Bu başkan

vatandas

18 Ocak 2017 Çarşamba 10:37

Halbuki Sayin Bahceli´nin son günlerde tek dogru yaptigi sey itiraz ettiginiz olay ! Zira baska seylere itiraz etseydiniz, mesala Dün Akp ile ortak hükümet kurmayan ve belirli sartlar süren Bahceli, bu gün ne olmusturda Akp ie ortak olmustur? degilmi?

Kunta Kinte

18 Ocak 2017 Çarşamba 08:24

Gerçekten şok edici bir olay. Bugün Bakanlar Kurulu ACİL toplanıp bu konuyu görüşecek. Ortadoğuda dengeler tekrar değişebilir. Dolar da bugün 6 tl yi görebilir.

Bozkurt

18 Ocak 2017 Çarşamba 05:40

Helal olsun başkanım.Allah razı olsun sizden.Şu anda ülkücüyüm diyen herkesin bu net tavrı koyması lazım.Baştakinin nereye hizmet ettiği belli olmadığı bir dönemde tabanın bu davaya sahip çıkması gerekir.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR