19 Mart 2024 Salı

MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

MİLLETVEKİLLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Siyaset

AK PARTİ Yalvaç İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu, 2016 yılında yapılan hizmetleri anlattı. 2017 yılı içinde müjde veren Başkan Sektioğlu, yatırımda ve hizmette emeği geçen AK Parti Milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç ve Said Yüce'ye teşekkür etti.

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu, 2016 yılı içerisinde ilçemiz merkez ve köylerinde gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili olarak gazetemize özel bilgiler verdi.

Ak Parti’nin felfesinin merkezinde halkımız için üretmek ve çalışmak olduğunu belirten Sektioğlu, “3 Kasım 2002’den bu yana partimizin ülkemizde yaşatmış olduğu değişim ve başarı hamlesi, sessiz sedasız, partimizin hizmet standardına uygun olarak devam etmektedir, devam edecektir.” dedi.

Yalvaç’ta son bir yılda yapılan kamu yatırımlarıyla ilgili bilgi istediğimiz Başkan Sektioğlu, yürütülen hizmetlerle ilgili olarak reklam yapma gibi bir anlayışları olmadığı için bu tür bir çalışma yapmadıklarını belirterek, “Kurumlarımıza yürütülen hizmetlerin bir bilançosunu yaptığımız,alt alta sıraladığımızda onlarca hizmeti ilçemiz için ürettiğimizi gururla listeledik. Bunları da yeterli görmeden hizmet kervanımızı yürütmeye kararlı olduğumuzu ifade etmek isterim.” dedi.

İlk olarak DSİ tarafından Yalvaç’ta yürütülen hizmetlerle ilgili bilgi veren Sektioğlu, şunları söyledi:

“Yalvaç genelinde DSİ’nin adeta bir şantiyeler silsilesi kurduğunu görüyoruz. 2016 yılı içinde Tokmacık-Çaltı Pompaj Sulaması ve Drenajı İkmali işi tamamlanmıştır. Dedeçam ve arazisi 2. kısım işi tamamlanmıştır.Ayvalı Köyü ve arazisi işinin % 90’ını tamamlanmıştır.

Bağkonak Köyü’nün 2. kısmı bu ay ihale edilecek. Kozluçay Kasabası’nın Çayıraltı Deresi de bu ay ihale edilecek.

Bunların yanı sıra Eyüpler Köyü 2. kısım yatırımı da 5 Ocak 2017’de ihale edilmiş durumda. Hisarardı Köyü yeri ve arazileri ihale edildi,sözleşmeleri imzalanacak. Yalvaç ilçe merkezindeki sel çayının düzenlenmesi işide ihale edildi ve sözleşme imzalanma aşamasına getirildi.

Taşevi Köyümüzde ihale tamamlandı, sözleşme imzalandı,Y.Tırtar Köyü’nün ihalesi tamamlanıp sözleşmesi imzalandı. Genel olarak Tırtar Sulaması’nın ihalesi yapıldı ve sözleşme imzalanma aşamasına gelindi.

Diğer yandan, Y.Kaşıkara Göleti ve Sulaması’nın yapım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bağkonak Göleti su kaçaklarının önlenmesi yeniden ihale edildi. Çakırçal Göleti ve Sulaması İkmali çalışmaları devam ediyor. Kırkbaş Göleti ve Sulaması ikmali devam ediyor, inşallah 2017 yılı içinde su verilmesine başlanacak. Bunları tamamladığımız zaman, ilçemizin tarımsal anlamda büyük bir ivme kazandığını hep beraber göreceğiz.” dedi.

Ak Parti’nin örnek gösterilen projelerinden biri olan KÖYDES kapsamında da önemli hizmetler verildiğini aktaran Sektioğlu, bunları şuşekilde sıraladı:

“KÖYDES kapsamında Kurusarı köyü girişinin asfaltlanması,Terziler anayol bağlantısının asfaltlanması, Bahtiyar köyü isale hattının değişimi ve drenaj inşaatı, Ayvalı köyü isale-şebeke yenilenmesi, Çamharman köyü kaptaj, isale hattı bakım ve onarımı, Yarıkkaya köyü isale hattı,Bağlarbaşı köyü isale hattı yapımı, Eyüpler Köyü şebeke hattı yenileme çalışması, Sağır Köyü dere yatağına menfez alımı, A.Kaşıkara köyü içme suyu drenaj ve isale hattı işleri tamamlanmıştır. Bunların yanında, Bahtiyar köyü içme suyu depo tadilatı inşaatı, Eyüpler köyü içme suyu yeni depo yapımı,Y.İleği köyü içme suyu isale hattı yapımı ve hat değişimi, Çamharman köyü içme suyu isale hattı ve şebeke yenileme işi, Sağır köyü içme suyu şebeke hattı yenileme ve isale hattı inşaatı, Y.Tırtar köyü içme suyu isale hattı çelik boru değişimi, A.Tırtar köyü içme suyu sondaj işi, Kırkbaş köyü içme suyu kaptaj,terfi binası ve isale hattı yenileme işleri de 2016 sonu itibariyle tamamlanmış işlerimizdir.”

Bunların yanında Dedeçam, Kumdanlı, Kuyucak, İleği ve Y.Kaşıkara köylerini tip proje çocuk parkı yapılması işlerinin de tamamlandığını da kaydeden Sektioğlu, ayrıca 33 ayrı köyümüzde 2016 yılı içindetoplam 41 bin metrekarelik kilit parke taşı ve 11 bin metrekarelik bordür taşı döşemesinin tamamlandığını belirtti.

KÖYDES’in dışında İl Özel İdaresi İmkanlarıyla Körküler depo tadilatı, Yağcılar ve İleği köyleri terfi binaları tadilatları; İleği ve Koruyaka köyleri içme suyu pompalarının güneş enerjisi sistemiyle çalıştırılması;A.Kaşıkara, Bağlarbaşı, Kurusarı, Mısırlı, Sağır, Taşevi ve Y.Kaşıkara köylerinin ORP’li klorlama cihazına kavuşturulması; Celeptaş köyü terfi hattıve motopomp yenileme işlemlerinin de 2016 yılı sonu itibariyle tamamlandığı Sektioğlu tarafından aktarıldı.

Bunların yanında İl Özel İdaresi imkanlarıyla pek çok okulumuzun çeşitli ihtiyaçlarının da karşılandığını belirten Sektioğlu, bunlarıda şöyle sıraladı: “A.Kaşıkara İlkokulu çevre duvarı ve kalorifer tesisatı yapımı, Taşevi İlkokulu ihata duvarı yapımı, Yarıkkaya İlkokulu ihata duvarı ve korkuluk yapımı, Dedeçam İlkokulu ihata duvarı, korkuluk, engelli rampası ve onarım işi, Kuyucak İlkokulu bahçe düzenlemesi ve genel onarım işi, Celeptaş İlkokulu kalorifer tesisatı yapımı, Bağlarbaşı İlkokulu kalorifer tesisatı yapımı, Çetince İlkokulu duvar üstü korkuluk ve seramik döşeme işi, Fatih İlkokulu ihata duvarı yapımı, Gazipaşa İlkokulu engelli rampa ve öğrenci girişikapısı yapımı, Ayvalı İlkokulu kalorifer dairesi ve tesisatı ile tuvalet yapımıve Alemdar İlkokulu dış cephe boyası yapım işleri Özel İdaremizin desteğiyle tamamlanmıştır.”

Sektioğlu, “Bu hizmetlerin verilmesinde başta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere, sayın valimiz, il genel meclisimiz, il özel idaremiz, kaymakamlığımız, ilgili kurumlarımız ve tüm emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Halkımızın teveccühüne layık olmak için bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Başkaları konuşur, Ak Parti yapar.”diyerek beyanını sonlandırdı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Lokman Ates

20 Ocak 2017 Cuma 16:13

2001 de EURO 2,20TL, GÜNLÜK İŞCİ ÜCRETİ 40,00TL. 2017 de EURO 4,078TL.2011 DİESEL ARABA 25 000TL, 2017 de aynı ARABA 50.000TL, ÜLEYE GELMEKTEN VAZ GEEÇEN TURİS ORANI %73:HAVA ALIP LAF SATMAYA DEVAM

Ali kaya

16 Ocak 2017 Pazartesi 16:21

Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya. Duyuyor musun, iyi dinle, oku. İnşallah anlarsın.

v. deniz

16 Ocak 2017 Pazartesi 15:16

BAŞKANIM TEŞEKÜRLER. AKPARTİDEN BÖLGEMİZ GEREKLİ DESTEGİ KURUMLARIYLA VERMEKTEDİR. ÇALIŞANDAN YARDIMCI OLANDAN ALLAH RAZI OLSUN.ARAZİ TOPLULAŞTIRILMASI. KONUSUNDA BÖLGEMİZDE ÇALIŞMA YAPTIRMANIZI İSTİYORUZ. ÇÜNKİ ARAZİLERİMİZ PARÇALANARAK EKONOMİK ÖZELLİGİNİ KAYBETMİŞTİR.VE ZARARINI HALKIMIZ ÇOK GÖRMEKTEDİR.1 KİŞİNİN 5 YERDE ARAZİSİ VAR HERBİRİNE GİDİP GELME İLAÇ SU SÜRME EKME DİKME GİBİ GELİP GİTMELER. ÇİFTÇİYİ ÇAYDIRIYOR VE EKONOMİK ÖZELLİGİ ORTADAN KALKIYOR. ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU. HAYIRLI İŞLER

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR