24 Nisan 2024 Çarşamba

MİLLETVEKİLİ YÜCE’DEN NOKTA’YA ZİYARET

MİLLETVEKİLİ YÜCE’DEN NOKTA’YA ZİYARET

Siyaset

Isparta’daki ziyaretlerine hız kazandıran AK Parti Isparta Milletvekili Sait Yüce Gazeteniz Nokta’yı nezaket ziyaretinde bulundu. Sohbet sırasında ağırlıklı olarak Isparta’nın Tarım konusundaki projelerine değinen Milletvekili Said Yüce, Isparta Tarımı adına önümüzdeki aylarda Devlet destekli önemli süprizlerinin de olduğunu belirtti. Hükümetin 14 yıldır Isparta Tarımına vermiş olduğu 140 Milyon TL’lik desteğini yadsınmaz bir gerçek olduğunu söyledi. Milletvekili Yüce önümüzdeki günlerde Isparta basını ile bir araya gelerek Hükümet tarafından yapılmış ve yapılacak olan hizmetleri tek tek aktaracağını belirtti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Naci TATOĞLU

20 Kasım 2016 Pazar 09:32

Sayın VEKİLİM Defalarca yazdık çünür köyü ile kınık çiftliği arasındaki yarısı asfalt yarısı stablize olan 1,5- 2 km. yolun asfalt kaplama yapılmasını rica ediyoruz. Aşırı toz oluyor mahsül yetiştiremiyoruz biz çiftçiler bu hususta mağduruz lütfen.

Has ıspartalı

19 Kasım 2016 Cumartesi 18:28

Tebrikler Isparta için çok önemli bir icraat olmuş. Vekili yeni bir hizmetinden dolayı kutluyorum. Daima Ispartalı hemşehrilerinin yanında

ısparta

19 Kasım 2016 Cumartesi 15:40

eğirdir-konya,dereboğazı,burdur dostluk yolları bölünmüşyol olacakmı?kr.hv.ok.inşaatı bitecekmi?istihtam için bi sanayi yatırımı olacakmı?bitecek olacak gibi sözleri çok duyuyozda bitti oldu dediklerini duyacazmı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR