29 Mart 2024 Cuma

MİLLETVEKİLİ YÜCE YENİ ATANAN MÜDÜRLERİ ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ YÜCE YENİ ATANAN MÜDÜRLERİ ZİYARET ETTİ

Siyaset

AK Parti Milletvekili Said Yüce, Isparta Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Halil Turan Erol'a hayırlı olsun  ziyaretinde bulundu. Milletvekili Yüce daha sonra yeni SGK müdürünü de ziyaret etti.

Milletvekili Said Yüce Isparta'ya gelerek yeni atanan müdürleri makamında ziyaret etti. Milletvekili Yüce, Emniyet Müdürü Halil Turan Erol'u ve SGK müdürüne hayırlı olsun ziyaretinin ardından Damgacı sokağı gezdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

AKP li

06 Kasım 2016 Pazar 11:29

Bende Şimdiye kadar AKP li idim.Bundan sonra kendimide düşüneceğim. AKP yetkilileri ne dedide yapmadık günlerce 15. Temmuzda nöbet tuttuk.ÇALIŞMA BAKANIMIZ İLK GELDİĞİNDE EMEKLİ PROMOSYONUNUN 900 OLACAĞINI SÖYLEDİ. Şimdi 350 liradan bahsediyor. Artık sözünde durmaz oldular. Arkadaşın dediği senirce köyü ile kınık çiftliği arasındaki asfalt işini gönen belediyesi özel idareye atıyor özel idare karayollarına atıyor. Ama biz ****arın vergisini T.C.Devletine veriyoruz.

magdurlar

05 Kasım 2016 Cumartesi 21:12

kadeşim çok haklısın hiç bir zaman magdur ak partililerin iş görülmez artık parti kendine çeki düzen vermezse partiye bu halk çekidüzen verdirir . biz zaten magduruz yetkililer hem gercek partilileri biliyor hemde ezmeye devam ediyorlar yok maymun birkere kanar bir görün kıritik dönem seçimine dönebiliriz. yönetim kimin tarafı oldugu belli degil. il ve ilçeler kendilerinin BAŞKANIDIRLAR ARAŞTIRIN DURUM İÇ AÇICI DEGİL

Naci TATOĞLU

05 Kasım 2016 Cumartesi 11:20

Sayın vekilim müzmin AKP liyim. 15. Temmuz gecesi komando kulunun önünde nöbet tutuyor komandoları dışarı çıkarmıyorduk. Telefonuma gönderdiğiniz her maile uyuyor istediğiniz şekilde hareket ediyorduk. Bundan sonra yok yok. Niçinmi her köy yolu asfalt oluyor SENİRCE KÖYÜ İLE KINIK ÇİFTLİĞİ ARASINDAKİ 2 KM. YOL NEDEN ASFALT OLMUYOR. Tozdan mahsüllerimizde kalite kalmadı. Toz yüzünden 850 elma ağacımı kestim yazık değilmi. İnanın AKP artık seçmenlerinin mağduriyetini gidermiyor.

Kim?

05 Kasım 2016 Cumartesi 10:39

Bu abi kim?Isparta Milletvekili Mİ?

ADALI HALİL

05 Kasım 2016 Cumartesi 10:25

TARIM MÜDÜRÜ SİZİN TAKIMDAN DEĞİL HERHALDE ONU ATLAMIŞSIN. TEZ ZAMAN DA UĞRADA FİTNEYE MAHAL BIRAKMA

Mağdur

05 Kasım 2016 Cumartesi 09:49

Sayın vekılım. Sağlıkta ıhraclarda muamma. Okul krıterınden ihraç. Göreve iade. Açığa alınmayan var. Bılgınıze

Mert Mert

05 Kasım 2016 Cumartesi 09:36

Her seçimden önce Halkın vekili olacaz derler. Seçim zamanı halkın içinden çıkmazlar.Seçim bitince Sadece Nokta ziyareti yapar giderler. Ziyaret yapmasınız ve açılışa katılmasanız unutacaz sizleri :))) Bunları neden haber yapıyosunuz anlamış değilim.

TARIM

05 Kasım 2016 Cumartesi 00:04

Yeni tarım Müdürünede hayırlı olsun deyin sayın vekilim. Görevden uzaklaştırılan ve soruşturması devam eden Cenk Ş. akşam saatlerinde OHAL 'a rağmen kurumda ne yaptı acaba

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR