29 Mart 2024 Cuma

MHP 4 FİRE VERDİ

MHP 4 FİRE VERDİ

Siyaset

Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Seçim öncesi MHP ve AK Parti grupları oy konusunda ortak bir karar almıştı ancak çıkan sonuçlara göre MHP, 4 fire verdi.

Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk toplantısında Denetim Komisyonu üyelerinin seçimi yapıldı. Seçim için MHP 3, AK Parti ise 2 üye önerdi. Oy kullanma işlemi öncesinde MHP ve AK Parti grupları birlik sağlanması için anlaştı. Ancak çıkan sonuçlarda AK Parti grubu MHP’li aday üyelere tam oy atarken, MHP grubu 4 fire verdi. MHP’nin gösterdiği isimler 32, AK Parti’nin gösterdiği isimler ise 28 oy aldı.

İŞTE YENİ DENETİM KOMİSYONU:

MHP: Ömer Tahir Gürakan, Arif Aslan, Havva Gökdoğan

AK Parti: Emine Yaşar Bilir Özdemir, Hüseyin Toptaş

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sengetli

04 Ocak 2017 Çarşamba 08:39

sn.meclis üyeleri hiç değilse ayda bir ıspartanın mahallelerinde bi incelemelerde bulunun.seçim zamanı gezdiğiniz miting yaptığınız mahallelleri birde seçim sonrası bi gezin.mesela mahalle araları kar buzdan berbat.çocuklar okula zor gidiyolar.dimi sayın meclis üyeleri.seçim bitti meclise oturup oy kullanmayla olmuyo bu işler.seçim zamanı nasıl halkın içine giriyosanız.seçim sonrasıda halkın içine girin.mahallelere bi bakın eksik varmı yokmu.

meclis üyesi

04 Ocak 2017 Çarşamba 09:59

doğru sonuna kadar haklısınız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR