19 Mart 2024 Salı

MHP'den bir istifa daha

MHP'den bir istifa daha

Siyaset

İsmail Bacak istifasını şöyle duyurdu
Hayatımda derin yaralar açan 12 eylülün geldiği bu günde o günleri yaşatanlara lanet okumaktan başka bir şey yapamamanın üzüntüsünü yaşıyorum.
         Vatan,millet,cumhuriyet sevdalısı olan biz ülkücülerin 12 eylül sonrası Devleti yıkmaya yönelik silahlı çete kurmaktan yargılanması kadar mantık dışı bir olay daha düşünemiyorum.
         Gençliğimzin en güzel yıllarını ceza evlerinde geçirten,yedek subalığımı iptal edip sakıncalı er olarak askerlik yaptıran,öğretmenlik hakkımı elimden alan,gözalına alındıktan sonra günlerce elektrik işkencesi yapan,ellerim,gözlerim bağlı iken araçtan indirmeye çalışıp askerlere "uzaklaşınca ateş edeceksiniz" diyen,3 yıldan fazla cezaevinde çile çektiren,ben cezaevine girdikten 4 ay sonra doğan çocuğumun 3 yıl babasız büyümesine sebep olan olan bu ihtilal meraklılarına lanet olsun.
          Bizler yapılan bu işkencelerden yılmadık,yılmayacağız da.Atatürk'ün bizlere armağanı olan cumhuriyeti ve bu toprakları ölünceye kadar savunacağız.
          Bugüne kadar MHP de verdiğimiz bu mücadeleyi bundan sonra Meral Akşener ve arkadaşlarının kuracağı partide devam ettireceğiz.Ülkücü fikirleri savunmak kimsenin tekelinde değildir.Nasıl ki okullarda öğretmenlerimiz bizlere bilgileri öğretiyor o bilgiler ışığında hangi mesleği nerede yapacağımızı belrlemek kendi elimizde ise,Lider Alpaslan Türkeş'ten aldığımız bilgileri de nerede savunacağımız da bizim elimizdedir.
           Bizim için Lider Alpaslan Türkeş'tir.Bizler bugünkü genel başkan fikirleriyle değil,Başbuğun fikirleriyle yetiştik.Görevini layıkıyla yapamayıp o görevli olduğu makamı yapacaklara bırakmayanlar ihanet içindedir.
           Hiç kimse diğer arkadaşına kızmasın, darılmasın,herkes doğru bulduğu yolda mücadelesini sürdürsün.Koyun gibi olmasın.Allah herkese akıl,fikir vermiş kendisi kullansın,başkalarına kullandırtmasın diye.
            Herkese sevgiler saygılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VAYYY VAYY

14 Eylül 2017 Perşembe 13:43

İYİKİ İSMAİL BACAK MİLLETVEKİLİ OLMAMIŞ. MHP den ÜLKCÜLÜKDEN BAHSEDEN İSİMLERE BAKIN. MENFAAT MENFEATCI BUNLAR

İlker İbrahim KÖSE

13 Eylül 2017 Çarşamba 20:59

Tek kelime Balkon konuşmalarında Akp ye kırmızı çizgiler çizen Bahçeli nolduda veya Erdoğan size ne vaaddettide çark etti. Hesap ortada sen beni cumhurbaskanliginda destekle bende seni kurultay yaptirmayarak mhp nin başında bulunduracagim. Al bahçeli MHP senin büyük bir ülkücü kesim yeni olusumunun içinde olacak.

Miliyetçi

13 Eylül 2017 Çarşamba 18:39

MHP 2019 da kümeye düşer

Mürsel Damar

13 Eylül 2017 Çarşamba 17:51

Bakın bugün akşener fetöcüdür vatan hainidir diyenler akşener hareketi büyüyünce hepsi akşenerci olacak çünkü bunlar hep kalabalığın olduğu yerde kendilerni güvende hissederler sorgulama,doğruyu yanlışı ayırt etme yetileri olmadığı için önce birilerinin ağzıyla konuşuyor şu fetöcüdür bu fetöcüdür diye bakıyor ortada bir şey yok hareket büyüyor falan sonra vatan haini dediği kişiye övgüler yağdırıyor.Bunun tersini fetöde gördük dün fetö hayranı olan bgün fetö düşmanı çünkü sorgulama yok adamlarda

aslan saygın

13 Eylül 2017 Çarşamba 14:17

bahçeli mhp kimsenin tapulu malı değildir.makamını korumak için bütün ülkücüleri ve partiye gönlünü ve ömrünü vermiş ve seni genel başkan partide yöneticlik yapan fedakar cefakar milyonları siz kimsiniz diye partiden ihraç ederseniz tüm teşkilatlara kilit vurulması yakındı.

ali kaya

13 Eylül 2017 Çarşamba 14:06

tüm partileri korku saldı .daha parti kurulmadan Akşener ve hareketinin önünü nasıl keseriz diye karalama yıpratma faaliyetleri aylardır sürüyor.bende50 senelik mhp liyim.bahçeli artık benim genel başkanım değil.mhp deartık ülkücülerin partisi değil..mhp nin oyu şu ansa yüzde 3 ü geçmez.partiyi bitirenler düşünsün.zaten 22 yıldır başarılı olamamış.

BİLGE

13 Eylül 2017 Çarşamba 13:32

SN. BAHÇELİ SİZE SAYGIDA KUSUR ETMEK İSTEMİYORUM AMA MEMLEKETİ VE SİYASETİ 40 MİLLETVEKİLİ İLE ALT ÜST ETTİNİZ. KENDİ PARTİNİZDE DEMOKRASİYİ BENİMSEMEDİNİZ HİÇ KİMSE SİZE NE BAŞ KALDIRMA DERDİNDEYDİ NEDE PARTİ KURMA DERDİNDE. BUNLARIN HEPSİNİ SİZ İCAT ETTİNİZ. AMA ŞU KONUDA HAKKINIZI YİYEMEM İÇİNİZDEKİ CESUR YÜREK VE KAHRAMANLARI ÖN PLANA ÇIKARDIĞINIZ İÇİNDE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM. EVET SİZLERİN DEDİĞİ GİBİ BU PARTİNİN CERAHATLARI İLE YOLUNUZ AÇIK OLSUN. SADECE YAZIK DİYORUM.

serdar

13 Eylül 2017 Çarşamba 13:15

Yolun ve bahtın açık olsun ,isteyen istediği yerde siyasetini yapar ve bunun için suçlanmaz hakkında hayırlı olsun,biz kalanlarla yolumuza devam ederiz

MAHMUT AKSU

13 Eylül 2017 Çarşamba 10:19

“Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.” Mevlana

dumrul

13 Eylül 2017 Çarşamba 08:35

ülküdaşlar yorum yazarken dikkat kötü yazıp kötüleri güldürmeyin

Nasıl

13 Eylül 2017 Çarşamba 00:22

aen oendini böyle anlatmışsında bilenlere nasıl yedirecen?

YAZIK AKŞEMERE

13 Eylül 2017 Çarşamba 00:03

MHP den istifa edenlere bakınca akşenerin partiye acıyorum. Allahınız aşkına sizde son 10 günün haberlerine bir bakın

korktuk

12 Eylül 2017 Salı 23:29

Helal olsun sana lider şu köylerde bizlerin oylarını AKP peşkeş çeken referandum baş mimari bahçeliye lanet olsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR