19 Mart 2024 Salı

KADIN KOLLARI BAŞKANI DEDİĞİN ZÜBEYDE TURHAN GİBİ OLMALI!

KADIN KOLLARI BAŞKANI DEDİĞİN ZÜBEYDE TURHAN GİBİ OLMALI!

Siyaset

MHP ISPARTA Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan  bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MHP ISPARTA Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan"Kadir gecesi Rabbimizin insanlığa bir rahmet kapısı, bir umut pınarı olarak bahşettiği mübarek bir gecedir. Kadir Gecesini idrak ederken; açları, yoksulları, zulme maruz kalmışların haklarını düşünmemiz, onların dertleriyle dertlenmemiz, yaralarını sarmamız gerekir. Bu bütün Müslümanların üzerine düşen bir görev ve sorumluluktur. Kadir Gecesi, en faziletli ve kutsal gecelerden biridir. Bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilen bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu düşünce ile mübarek Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor; bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kürşat

22 Haziran 2017 Perşembe 16:04

Vaaz vermemiş iyi dilekleri sunmuş. Pislik çıkarma kötü de bir şey söylememiş dallama gibi yorum yapma. Sen git din tüccarlarından al vaazı . Eğer ki Bir kadının başı açık diye bu kadar sert çıkışlar yapabiliyorsan ve başı açık diye bir kadını küçümsüyorsan senin beynin açıkta kalmış demektir bence kontrol ettir kendini.

tebrikler de...

22 Haziran 2017 Perşembe 08:58

tebrilerdee... yıllarca MHP ye oy verdim ama... ben sanırım artık ya MHP ye güvenmiyorum- yada inanmıyorum veya şimdiki yönetim biraz ilginçç.. bir insaın MHP ye oy vermek isteyip- ama chp nin daha halka yakın oldunu düşünüuo olması , bir seçmen olarakta duygu durumumla ilgili bana ilginç geliyor- bu durumu ya bir sosyolog... yada bir psikolog la konuşmam lazım... seçmenin seviyesi ülkemizede siyasilerden daha mı iyi dersiniz saygılar- köşe yazısı gibi oldu ama :)

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR